DNEVNI HOROSKOP za   8.jun:  NEKO ce danas biti pod ZASTITOM ZVEZDA i SRECNIJI nego ikada!

DNEVNI HOROSKOP za 8.jun: NEKO ce danas biti pod ZASTITOM ZVEZDA i SRECNIJI nego ikada!

7. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi tokom celog dana ce vas pratiti velika sreca zvezda, vas danas ocekuju brojna pozitivna desavanja koja ce vam vratiti osmeh na lice. Za probleme i za brige danas necete znati, danas cete znati samo za veliku srecu, a vas posebno nesto lepo i znacajno ocekuje na planu ljubavi.

BIK

Dragi bikovi potpuno je neverovatno koliko u vasem okruzenju postoji nezahvalnih osoba. Vi za neke osobe cinite sve, a one vas samo povredjuju. Upravo ce vas danas razocarati jedna vasa draga osoba, ona ce uciniti nesto sto vam se nikako nece dopasti.

BLIZANCI

Dragi blizanci pred vama je veoma miran dan tokom kojeg cete imati mnogo vremena za odmor. Danas vas na poslu ne ocekuje previse obaveza, a isto tako vas na ostalim planovima vaseg zivota ne ocekuju neka bitnija desavanja. Danas nista nece moci da vam nervozu stvara.

RAK

Dragi rakovi vas partner nesto veoma vazno skriva od vas. Naime, vas partner je pre nekog vremena ucinio nesto sto nikako nije trebao i on to sada ne sme da vam prizna. Vas partner se plasi vase reakcije, medjutim vi se svakako trebate potruditi kako bi saznali o cemu je rec.

LAV

Dragi lavovi vas partner vam govori jedno, a cini nesto sasvim drugo. Vas partner u poslednje vreme cini brojne postupke sa kojima nanosi ozbiljnu stetu vasoj vezi, a vi prosto nesto morate uciniti kako bi se to promenilo. Budite oprezni nemojte dozvoliti partneru da ucini nesto zbog cega bi i vasa veza mogla pod znakom pitanja.

DEVICA

Drage device danas cete biti pod velikom zastitom zvezda i upravo vas zbog toga ne ocekuju nikakva negativna desavanja. Danas ce vam sve polaziti za rukom i danas vas ocekuje pregrst razloga za srecu. Vas narucito mnogo razloga za srecu ocekuje na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2