LJUBAV DO KRAJA JUNA: Kome slede BOLNA RAZOCARENJA, a kome LJUBAVNI PRVI SASTANAK?!

LJUBAV DO KRAJA JUNA: Kome slede BOLNA RAZOCARENJA, a kome LJUBAVNI PRVI SASTANAK?!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Ako imate neke sumnje u voljenu osobu, to joj morate i reči. Potiskujete svoj osećanja, ali to vam neće rešiti vaš problem koji imate. Budete li samo čutali stvari će samo postati gore. Budit eotvoreni recite ono što mislitte. Slobodni ovnovi će rezervisati mesto u srcu za jednu osobu koaj bi uskoro mogla postati vaša velika ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mnogo ste zapostavili vešeg partnera hteli vi to sebi priznati ili ne. Očekujete mnogo, ali vrlo malo dajete trenutno. Vaš partner će ovih dana imati odlične planove za vas, je ron zaista želi da spasi vašu vezu. Na vama je hoćete li pristati na njegovu ponudu ili ne.B ikovi koji nisu u vezi imaće priliku da upoznaju jednu interesantnu osobu. Ona već duže vreme ima oči samo za vas, ali vi je niste primećivali. Možda nije vaš tip, ali upoznajte je bolje, bićete iznenađeni.

 

BLIZANCI

Da vaša veza u polednje vreme nije bajlka, to vam je jasno. Za mnoge stvari koje vam se trenutno dešavaju ste vi odgovorni. Vi tačno znate šta vašem partneru smeta, ali vi ne želite da poustite. Kao da terate neki svoj inat, koji bi vas vrlo lako mogao koštati vaše veze.  Slobodni nlizanci moraju više da se potrude ukoliko žele da ih primeti osoba koja im  se mnogo dopada.

 

RAK

Vaš partner vam misli samo dobro, ali vi to nikako da shvatite. Napravili  ste mnoge greške u poslednje vreme. Ne želite da čujete savte voljene osobe jer vi mislite da znate sve bolje. Ipak, nije tako jer vaš partner vrlo dobro zna šta vam govori. Poslušajte ga, i posavetujte se sa njim. U njemu imate i velikog prijatelja koji vam nikda nebi poželeo nešto loše.

 

LAV

I za vas važi pravilo posavetujte se sa voljenom osobom. Uskoro želite da donesete neke veomavažne poslovne odluke. Koliko god slušali sebe, poslušajte i partnerovo mišljenje. Vaša poslovna budućnost zavisi od te odluke. Zato ne budite previše ponosni i potražite savet drage osobe koja želi da vas vidi kao uspešnu osobu.

 

DEVICA

Počeli ste da sumnjate u partnerovu iskrenost i uesto da mu to i kažete, vi samo dolevate ulje na vatru. Kao da tražite svaki znak za vašu sumnju, ali razgovore izbegavate. Ništa se neće promeniti, i ništa nećete saznati dok ne počete otvoreno razgovarati sa voljenom osobom. Reći ćemo vam samo toliko: Bićete prijatno iznenađeni.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2