ZENE koje se RODE OVOG DATUMA u mesecu su MOCNE, NEUSTRASIVE i NIKO IM  NISTA NE MOZE!

ZENE koje se RODE OVOG DATUMA u mesecu su MOCNE, NEUSTRASIVE i NIKO IM NISTA NE MOZE!

3. lipnja 2023. 0 By Maja

3.

Žena koja se rodi u trećem danu meseca je posebna. ona je prelepa žena koja ima svoj stav. Za nju će mnogi reči da je umišljenja, ali ona to zaista nije. Ona zna šta želi i svoju lepotu ne koristi kako bi ostvarila svoje ciljeve. Ona će se uvek lepo srediti, obući ali nikada to ne čini zbog drugih, već zbog sebe. Ona ume da čuva sebe, ali ona je i žena koja će uvek misliti na druge. Nikada vam ona neće okrenuti leđa ako vam je potrebna njena pomć, od nje će te je uvek dobiti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

5.

  Žena rođena  petog u mesecu je hrabra , otmena žena puna samopuzdanja. Ona veruje  u sebe, ničega se ne plaši. Ona hrabro korača kroz svoj život. Ona ne bira lakše puteve,ona voli iazove koje život pruža. Ne želi ni od kog ništa na poklon, jer ona voli za ono što ima sama da se izbori. Nije bitno koliko je njen put težak ona e uvek pronaći izlaz iz svake situacije.

7.

Žena rođena sedmog u mesecu je neustrašiva. Nju je teko uplašiti jer ona zna da je život borba. Ona se bori za sebe, Porodica je njoj na prvom mestu. Ona je istovremeno i žena koja želi poslovni uspeh, i koja se hrabro i pošteno bori da ga ostvari. Karijera joj je bitna, ali njeni najmiliji su joj sve u životu.

9.

Žena rođena devetog u mesecu je mnogo osećajna. Mnogo je pažljiva prema rugim ljudima, i nikada ne bi povredila njihova osćanja. Primer je za mnoge, jer ona zna šta želi u životu. Nju niko ne može i ništa ne može obeshrabriti, jer ona veruje u sebe. Ako ona sebi nešto zacrta, to će i ostvariti.

12.

 Žena rođena dvanaestog u mesecu ima srce lavice. Ona je kao anđeo čuvar koji čuva svoju porodicu i ljude koje voli. Ona je oslonac drugima. Nenja nesebična ljubav prema dragim osobama je nešto posebno. Ona često ume sebe da stavi u zadnji red. Vrlo malo misli na sebe i na svoje potrebe. Njoj je sreća dragih ljudi prečća od vlastite.

17.

Žena rođena sedamnaestog u mesecu nikada  se ne predaje sudbini. Ma kooiko život bio težak, ona uvek veruje  u bolje sutra. Svesna je da život nije uvek jednostavan, nju to neće obeshrabriti. U stanju je svaku situaciju okrenuti u svoju korist. Nije osoba koja  se žali, već ona se trudi da sve loše što joj se desi u životu zaboravi. Ona nikada ne gleda u prošlost.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2