ŽIVOTINJA koja te FASCINIRA otkriva SVE što KRIJEŠ-jedna je znak da si JAČI od SUDBINE!

ŽIVOTINJA koja te FASCINIRA otkriva SVE što KRIJEŠ-jedna je znak da si JAČI od SUDBINE!

3. lipnja 2021. 0 By Maja

1. LAV

Ti si na izgeld jaka osoba kojoj sudbina ne može ništa. Vrlo dobro umeš da sakriješ svoje pravo lice. Mnogi tebe poznaju samo kao jaku i borbenu osobu. Niko ne sumnja da se iza tvoje hrabre fasade krije mnogo osetljiva osoba. Ti si zaista neko ko ima ogromno srce, al ito srce je previše puta bilo samo ranjeno. Zbog svoje dobrote si mnogo ispaštao u životu, jer si slepo verovao pogrešnim ljudima.

Tvoje dobro srce su samo koristili, i ti si na kraju ostajao sam. S vremenom si naučio da se čuvaš od loših ljudi. Oni koji te bolje znaju, znaju da se iza tvoje maske krije jedna nežna i dobra duša koja samo želi da sačuva svoje dobro srce. Za razliku od drugih koji nose masku, jer su dvolični ti samo pokušavaš da zaštitiš sebe od boli. Ti si hrabra ali oprezna osoba koja se uvek pošteno bori za svoju sreću. Ti ćeš i u budučnosti biti oprezan, jer ti vrlo dobro znaš šta znači biti ranjen od strane ljudi kojima si sve mogao poveriti.

 

2. KONJ

Ti si hrabra osoba koja nikada ne beži od svoje odgovornosti. Umeš i ti da pogrešiš, ali ti ćeš uvek priznati svoje greške. Tvoj život nije uvek bio jednostavan. Danas si hrabra osoba koja se bori za svoju sreću, al ito nije uvek bilo tako. Mnogo toga lošeg si prošao, i ti si u nekim trenutcima želeo  da digneš ruke od svega. Gubio si snagu da se boriš, jer je svaka tvoja borba sa sudbinom bila bezuspešna. Nikome ne govoriš o tom periodu u tvom životu. Ne da se ti stidiš svoje prošlosti, već ne želiš da bilo ko zna da si ti nekada bio mnogo ranjiva osoba.

Naučila je tebe prošlost kak otreba da se predstaviš prema drugim ljudima. Svoje poverene ne poklanjaš lako, jer su mnogi tvoje poverenje zgazili. Ti si ostljiva i borbena osoba u jednom. Zarekao si se u životu da se više nikada nećeš predavati, i tu reč si do dan danas održao. Obećanje koje si dao sebi od tebe je napravilo osobu koja si danas.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2