Lava očekuje NOVA LJUBAV, o Škorpiji kruže ZLI JEZICI, Jarac će biti mnogo RAZOČARAN!

Lava očekuje NOVA LJUBAV, o Škorpiji kruže ZLI JEZICI, Jarac će biti mnogo RAZOČARAN!

3. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ciganske karte ti za ovaj period predviđaju sreću na poslovnom polju. Očekuju te velike obaveze , ali i velika sreća jer ćeš uspeti da pokažeš svoje kvalitete. Tebe očekuje bolja poslovna pozicija koja će ti na samom početku doneti novčanu nagradu. Sreća je uz tebe i na planu ljubavi. Voljena osoba je uvek na tvojoj strani, i u ovom periodu ćete imati vremena za romantične trenutke u dvoje.

 

BIK

Po cignaskim kartam druga polovina juna ne donosi neke posebne promene u tvoj život. Ti češ živeti svoj život punim plučima, jer ćeš imati mngo slobodnog vremna.  Jedan mali savjet, ne zamaraj se stvarima koje nisu bitne. Uskoro dolazi vreme kada ćeš moći ostvariti ono što si započeo, ali trenutno se opusti i uživaj u ovom periodu.

 

BLIZANCI

Ciganske karte ti proriču jedno novo poznanstvo.Voma je bitno da se ne plašiš priči osobi koja ti se sviđa, jer ona je tebi suđeni partner u životu. Druga polovina juna će vam dati priliku da se bolje upoznate i vi ćete se zaljubiti kao nikada do sada. Sreća  te je već dugo izbegavala, ali sada je došao red na tebe. Tvojoj srećij sreći neće biti kraja.

 

RAK

Budi oprezan pri izboru partnera. Mnogo biraš, ali večina tih osoba koje ti se sviđaju, samo će ti slomiti srece. Ti si vrlo osetljiva osoba  koja na kraju uvek ispašta. Čuvaj svoje srce u ovom periodu, koncentriši se na neke druge stvari, jer ovo i  nije najpovoljniji period za nove ljubavi. Kao da te prošlost nije ništa naučila.

 

LAV

Po ciganskim kartama ti se smeši nova ljubav. Polovinom juna te očekuju druženja i slavlja. Ne odbijaj sve te proslave, jer zaista neznaš ko te tamo očekuje. Možda je baš ta ljubav tu i čeka da se upoznate. Pred tobom je također period u kojem ćeš biti emotivno podeljen. Tvoje misli lutaju u prošlost, ali  to ti nije ni od kakve koristi.

 

DEVICA

Po ciganskim kartama ovaj period će ti doneti samo sreću. Srećne zvezde su napokon krenule tvojim putem. Tebi će sve što počneš raditi polaziti za rukom. Veliki uspeh te očekuje na poslovnom polju, jer ćeš ti uspeti da završiš nešto važno. Veliki napredak ti sledi. U ljubavi neće biti promena, ali ti si toliko zadovoljan sa svojim partnerom tako da ti one nisu ni potrebne.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2