Raka očekuje VELIKA SREĆA, Lav bi mogao izgubiti LJUBAV sovg života, Škorpija mora pokazati STREPLJENJE!

Raka očekuje VELIKA SREĆA, Lav bi mogao izgubiti LJUBAV sovg života, Škorpija mora pokazati STREPLJENJE!

8. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je jedan vrlo interesantan dan. Neka dešavanja će vam poraviti raspoloženje. Vaš partner će biti glavni krivac za vaše dobro raspoliženje. On vam priprema jedno veliko iznenađenje, koje će vas oboriti sa  nogu. Reči ćemo samo toliko da ćete ovo iznenađenje pamtiti do kraja života. Ovak onešto lepo vam se dogo nije desili. Uživajte.

 

BIK

Vaš partner ima neke tajne od vas, i vešto već dugo vreme uspeva da ih sakrije. I vi ste polako počeli da sumnjate ali zaobilazite razgovor na tu temu. Ne želite svađu, i ne morate je ni imati. Potražite miran razgovor sa vašim partnerom.. Dajte mu do znanja da imate sumnje. Saslušajte šta imada vam kaže. Stvari nisu toliko crne kako vi sebi sad to zamišljate.

 

BLIZANCI

Vreme je za odmaranje, jer poslovnih obaveza ste imali na pretek. Danas vas ne očekuju nikava posebna dešavanja. Jedino što vam nožemo savetovati je da se zaista i potrudite da se odmorite, jer vi niste osoba koja može dugo da miruje. Uvak morate da nešto radite, ali danas ne. Danas se opustite sa voljenom osobom.

 

RAK

Danas vas očekuje velika sreća, a za  tu sreću će biti zaslužan vaš partner. On zna da iza sebe imate loš period, i sve će učiniti kako bi vam izmamio osmeh na lice. Možda će poteći suze radosnice, jer vaš partner pored svega ima lepe vesti za vas. Ostvarenje vašeg veliko sna je na pragu, a to sve zahvaljujući osobi koja vas voli više od sebe.

 

LAV

Vi zasta morate dopustiti voljeboj osobi da nekada bude po njenom. Vaš partner misli da ga vi ni malo ne poštujete, i da samo gledate da vi budete u pravu, pa i onda kad niste vi ne popuštate. Držite se svog stava iako je on pogrešan u ovoj situaciji. U ljubavi su potrebni kompromisi, na njim mirate početi raditi. Inače će vam vaš ljubav zauvek okrenutu leđa, a i sami znate da ti ne želite.

 

DEVICA

Danas nećete imati mnogo poslovnih obaveza, i vi slobodno možete da uzmete vremena za voljenu osobu. NIste ni sami svesni koliko vas se je zaželela,jer ste u poslednje vreme bili mnogo odsutni. Vaš partner vas želi samo za sebe i ovaj put se nećete tako lako izvuči. Vi ćete do kraja da na uživati jednoj lepoj romantičnoj večeri.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2