DO kraja godine: VAGA nekome OKRECE LEDJA, SKORPIJA  PRISTAJE na SVE, A STRELAC RIZIKUJE!

DO kraja godine: VAGA nekome OKRECE LEDJA, SKORPIJA PRISTAJE na SVE, A STRELAC RIZIKUJE!

6. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Posao:

Vrlo ostro i odlucno nastupate po pitanju vasih poslovnih planova i odluka. Samo cete se zalaufati i necete stajati. Ne samo da necete stajati, nego necete posustajati. Tako cete vredno raditi, da ce vasom aktivnoscu svi biti zacudjeni. Nece njima biti cudno sto radite, navikli su na vas odan rad. Nego se dive vasoj upornosti da otkrijete neku gresku koja se potkrala u poslu. Zakleli ste se da cete otkriti ko je to napravio i kako.

Onaj ko vas bude napadao da se kanete coravog posla i da imate prece poslove, taj je. Nepogresivo znate ali hocete crno na belo, zbog drugih.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav:

Dok vredno radite i borite se za pravdu, vas prijatelj je zauzet vasim partnerom. Valda ima tako dobru dusu, pa da mu bude uteha dok vas nema. Vi ste prezauzeti, a vas partner i vas partner, kuju planove kako da pobegnu zajedno. Preduhitrite ih oboje. Morate biti mudri. Pozovite prijatelja na sedeljku, pa onda usred price im saopstite da sve znate i da odlazite.  Recite da ih ne zelite nikada vise videti, i da odlazite u drugi kraj. Okrenite im ledja , pre nego uspeju u svome planu. I jos slazite da idete sa nekim ko vas voli odavno i koga volite vi. Tako cete se resitionoga sto nije vredelo.

Zdravlje:

Za sada zadovoljavajuce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2