LJUBAVNI   HOROSKOP za 10.jun: Ovo je sansa da NEKO PROMENI   svoj  zivot iz korena!

LJUBAVNI HOROSKOP za 10.jun: Ovo je sansa da NEKO PROMENI svoj zivot iz korena!

9. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan u kome   cete moci da  promenite svoj ljubavni zivot iz korena. Velike su sanse da ce zapravo doci do toga da cete konacno uciniti prvi korak i pokusati da osvojite osobu koja vam se svidja –  zvezde su danas na vasoj strani.

 

BIK

Ako ste u vezi  danas vas ceka jedan zanimljiv dan.Naime,vas partner ce zeleti da zna na cemu je sa vama sto se vase buducnosti tice. On je siguran da zeli da vas odnos potraje ali  je pitanje da li ste vi spremni  na zajednicki zivot?

 

BLIZANCI

Mnogo toga bi  trebalo da se promeni na polju ljubavi da bi ste vi bili srecni ali    i vi i druga osoba morate da zaboravite na svoj ponos i da prosto pokusate da se borite za ono do cega vam je stalo,a emocije su itekako prisutne kod oboje.

 

RAK

Danas vam nazalost nista nece ici od ruke,pa samim tim i na planu ljubavi lako moze da dodje  do nekih razocarenja.Ako ste u vezi najbolje je da danas izbegavate svadje,a oni koji su slobodni danas nikako ne treba da ulaze u  vezu.

 

LAV

Vi od osobe sa kojom ste ocekujete mnogo vise nego sto ona vama  moze da da.I nije do nje,vec do vas,jer ste zaista  preterali i vasa ocekivanja su  cak i nerealna. Onoliko koliko date toliko mozete i dobiti.

DEVICA

Vi cete danas biti usamljeni. Bice vam prosto potrebno da imate nekog kraj sebe, i da  ovaj dan nikako ne provedete u kuci jer bi vam samoca mogla tesko pasti. Zeljni  ste toga da vas neko iskreno voli.

 

VAGA

Pred vama je jedan zaista dosadan   dan sto se ljubavi tice ali vama to nece tesko pasti. Nekako vam cak i prija vasa samoca, i to sto imate vise vremena za sebe. Trenutno sebe ne mozete da zamislite u vezi tako da je sloboda najbolji izbor.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2