Saznajte koje ZNAKOVE očekuju RAZOČARENJA, a ko će STATI na LUDI KAMEN!

Saznajte koje ZNAKOVE očekuju RAZOČARENJA, a ko će STATI na LUDI KAMEN!

9. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je period koji će doneti velike promene u vaš ljubavni život. Mada ste trenutno više u fazi flertovanja nego nečega ozbiljnog to će se definitivno promeniti. Uskoro će te upoznati osobu koja će zauvek promeniti vaš život. Vi će te sresti svoju srodnu dušu i sa njom započeti novi život. Vama je  ljuba jača strana i vi ste zaslužili samo da budete srećni.

 

BIK

Vaša veza nije ono što je nekada bila. Toga ste svesni, ali ne želite da povredite osobu sa kojom dugo delite svoj život. Početkom jeseni vi će te sresti jednu osobu koja će vam dati krila da izađete iz veze u kojoj ste samo nesrećni. I vas očekuje nova ljubav koja  će vam promeniti život iz korena. Vašoj sreći neće biti kraja. Sve ono što ste ptopustili u sadašnjoj vezi, nova ljubav će vam sve to nadoknadirti.

 

BLIZANCI

Pred vama je raskid veze i sa tim se polako morate početi miriti. Pokušali ste sve da sačuvate tu vezu, ali i sami vidite da to nije to što vi želte. Vi se volite ali prosto ne možete da pronađete zajedničku. Počele su vas nervirati sitnice i ono što je nekada bilo više ne postoji. Vi će te do kraja jeseni tražiti razvod od vašeg partnera. To će vam teško pasti, ali napokon će te moći da živite životom kakvim ste uvek hteli.

 

RAK

Imate velike planove sa osobom koju mnogo volite, i te planove će te ostvariti do kraja meseca augusta, Vi ste stvoreni jedno za drugo i vaša sreća tek počinje. Vaši planovi su vezani za venčanje i ono će se desiti. Sudbina je htela da budete zajedno i vi ćete ostati srećni do kraja života. Niko neće moći da apokvari vašu sreću.

 

LAV

Vaše voljeno biće vas toliko voli da vi toga niste svesni. Sve bi učinilo za vas, samo da vas vidi srećnim. Ne možete ni sanjati koliko sreće imate sa osobom koja vas mnogo voli. Vi ćete do sredinom meseca jula stati na ludi kamen. Prosto želite da svoj život delite sa tom osobom i ni sa kim drugim. Ljubavne zvezde prate svaki vaš korak. i vi ćete biti srećni dok vas vreme ne razdovi.

 

DEVICA

Za vas važi pravilo sve ili ništa. Ne želite površne ljubavi, vi želite osobu koja će uvek biti tu za vas. Nekoga kome možete slepo verovati. Vas zapravo i očekuje velika ljubav iako tek krajem meseca decemra. to će biti ljubav kao iz bajke. Tu osobu ćete čuvati kao kap vode  na dlanu. Za nju će te činiti sve, ali i ona za vas. Velika jubav je pred vama.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2