DNEVNI   HOROSKOP za  11.jun:  Jedan znak bi MOGAO  SILNO DA  POGRESI i da ga to SKUPO KOSTA!

DNEVNI HOROSKOP za 11.jun: Jedan znak bi MOGAO SILNO DA POGRESI i da ga to SKUPO KOSTA!

10. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Danas biste mogli osećati da ćete pogrešiti bilo da nešto uradite ili ne uradite ništa. Mogli biste biti veoma tvrdoglavi u jednoj situaciji, iako znate da ako previše insistirate na svojim potrebama to može nekog povrediti. Dajte sve od sebe da prećutite ono što vam je na umu. Recite to sutra.

 

 

BIK

Danas biste mogli zaplakati bez nekog posebnog razloga. Dajte sve od sebe da se relaksirate pored vode, gde možete pustiti svoje emocije da teku svojim tokom. Tenzija nastaje kada se približava oluja. Jednom kada prođe, nastaje miran period sa dosta sunca. Period mira i blagostanja bliži vam je nego što mislite.

 

 

BLIZANCI

Neočekivane emocije koje dolaze odjednom i prave haos, danas će biti uobičajena pojava. Pripremite se da se suočite sa onim što se očekuje od vas. Vrlo je važno da ne reagujete preterano. Budite smireni i stabilni i sve će biti sasvim uredu. Izbrojte do deset ili sedite sami izdvojeni od drugih pre nego što krenete da se suočite sa problemom.

 

 

RAK

Najverovatnije da vam je potrebno više slobode u određenoj situaciji. Možda želite svoje emocije da distancirate od drugih ili vas neko smara. U jednu ruku potrebno vam je društvo da zadovoljite svoje najdublje potrebe, a u drugu, ne volite kada se tako osećate (kada vas smaraju!). Budite sigurni u ono što želite pre nego što se upustite u dublju vezu.

 

LAV

Danas ćete morati upotrebiti svoj smisao za humor i šarm kako biste smirili tenziju oko jedne situacije. Mogli biste se osećati neprijatno zbog nekih prepreka. Vaše rešenje problema mogli bi biti šala na taj račun i smeh na licu.

 

 

DEVICA

Očekujte snažne emocije danas. U izvesnoj ste fazi „gradnje“ nečega vama bitnog, te se potrudite da svojim ispadima sve ne pokvarite. Moguće je da ćete reći nešto što nikako nije prikladno datoj situaciji. Dajte sve od sebe da ignorišete takve emocije danas.

 

 

VAGA

Ukoliko danas nemate da kažete nešto lepo i pozitivno, bolje je da ništa ni ne govorite. Držite jezik za zubima i biće ovo lep dan. Ako ste frustrirani, besni ili povređeni pronađite uzrok toga osećanja. Nemojte se osećati kao jedini koji treba sve oko sebe da uveseljava. Samo ćete povrediti sebe ako se pretvarate da je sve uredu, a nije.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte škrtariti kada se radi o vašem fizičkom zdravlju. Kako biste uštedeli novac, nećete otići na redovan pregled kod zubara ili ćete pribeći jeftinijem lekaru. Ništa nije važnije od zdravlja. Ponašajte se prema svom telu sa poštovanjem i respektom koje zaslužuje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2