Do KRAJA MESECA ovim znacima slede BOL, TUGA i SUZE!

Do KRAJA MESECA ovim znacima slede BOL, TUGA i SUZE!

10. lipnja 2020. 0 By Maja

BIK

Vi ne želite sebi da priznate da ste već duže vreme nesrećni u svojoj vezi. Mnogo dajete za vašeg partnera, ali on vama skoro pa nikako ne poklanja pažnju. Ne želite kraj, jer vi svog partnera mnogo volite. Za njega ste u stanju sve učiniti, ali on je mnogo nezahvalna osoba. Vi će te uskoro početi razmišljati o raskidu veze, jer kakva je to veza ako je samo jedna osoba srećna u njoj. Vi morate da se zauzmete za sebe. Nebitno koliko ga volite on očito ne oseća isto prema vama. Vi morate tražiti jedan otvoren razgovor sa voljenom osobom. Pokušajte saznati šta se dešava, jer vaš partner nije uvek bio takav. Vi ćete i saznati o čemu se radi, ali to vam se uopšte neće svideti.

Shvatićete da vi niste jedina osoba u životu vašeg partnera. Pored vas on ima još nekog, za koga vi još neznate. Mnogo će vas boleti činjenica da vas vaš partner vara. Vi ćete ipak pokušati na lep i miran način da rešite vaše probleme, jer zaista ludo volite tu osobu. ali mislite na sebe i svoju tugu. Zar vredi ostati sa nekim ko  vas ne poštuje, jer da vas poštuje nikada vas nebi varao ,ako što ni vi niste njega. Razmislite dobro koji će biti vaš sledeći potez.

 

RAK

Pa kad već pored sebe imate osobu koja vas voli do bola, zašto ste se upustili u avanturu sa drugom osobom. ešto to krijete, a zaista  nije u vašoj naravi da tako nešto radite. Vi ste osetljiva osoba i pravo je čudo da ste odlučili da prevarite osobu koju mnogo volite. Ono što moramo navesti je da vaša avntura neće dugo potrajati. I vi ćete se vratiti smo osobi koju mnogo volite, vašm partneru. Ali to neće proći bez problema jer vaš partner zna za vašu malu avanturu i samo je čekao da mu vi to kažete. Vaš partner prevaru ne oprašta, to ste zanli pre nego što ste se upustili u avnturu koa vam nije ništa zančila, ali ipak greški koju ste napravili nećete moći ispraviti.

Vaš partner će vas ostaviti jer prevaru od osobe koju najviše voli ne može oprostiti. Vi ćete do kraja meseca juna ostati sami. Mogo će vas boleti činjenica da ste izgubili ljubav svoh života zbog strasti kojoj niste mogli odoleti. Kajate će se mnogo, i pokušati da vratite osobu vašeg života, ali ona neće hteti da čuje za vas. Bol tuga i suze će vas dugo pratiti, ali nada ipak postoji. Vi ćete kada rane zaleće upoznati osobu kojoj će te biti odani i verni. Staru ljuba nećete uspeti vraiti u svoj život, sa tom činjenicom će te se morati pomiriti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2