OSECAJNA i RANJIVA, MOCNA kao KRALJICA- MAGNET koji vas vuce sebi!

OSECAJNA i RANJIVA, MOCNA kao KRALJICA- MAGNET koji vas vuce sebi!

10. lipnja 2020. 0 By Lala

Zena devica, osecajna i nezna priroda, melahonlik i pesnik, a sa druge strane mocna kraljica, poput zene koja ne postoji!

Ovaj zodijak je jedan od onih koje zovemo kraljicom. Ako neki od vas nisu znali da postoje dobre i zle kraljice, licno ce se uveriti u vezi sa nekom zenom  devicom. To je znak koji obiluje mnogim osobinama, uglavnom dobrim i neznim, kada je u pitanju ljubav. Ljubav koja zahteva pravi osecaj pripadnosti jednoj osobi, koja voli i koja se ne stedi.  Ne mnogo puta, nego se ne stedi nikada. Ta dobra kraljica koja osvaja srcem  i svojom velicinom duse, koju ima  i koja je velika kao more. Ona osvaja dobrotom i lepotom istovremeno.

Ona se ne zaljubljuje svakoga dana. Trazi povoljnu priliku da dobro upozna osobu koja joj osvaja srce. Njena je ljubav na pola puta, zeleci da ucini pola svega a drugo pola prepusta svome izabraniku. Kada se zaljubi, voli svim zarom, ne birajuci ni vreme ,ni mesto, gde ce pokazivati svoje osecaje. Kada voli ne krije, sav svet zna.

Onaj koga zena devica izabere mora da ima slicne, ako ne iste kvalitete kao i ona. Dakle, ti kriteriji podrazumevaju da budu obrazovani. i da imaju lepe manire. Mogu biti srednjega staleza, ali  da imaju gospodske manire. Da budu zadovoljni svojim statusom, ali da postuju i vas status.  Vi ste kao kraljica, vila, pa i on mora biti poput kralja.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2