OSECAJNA i RANJIVA, MOCNA kao KRALJICA- MAGNET koji vas vuce sebi!

OSECAJNA i RANJIVA, MOCNA kao KRALJICA- MAGNET koji vas vuce sebi!

10. lipnja 2020. 0 By Lala

Kada je u pitanju ljubav koja nije uzvracena ona je ranjiva poput srne, ali svojim prijateljima koji je povrede zna biti poput zmije otrovnice. Ne zna da prasta, i nikada ne zaboravlja svoje povrede. Narocito one duboke, koje se urezuju u dusu, i koje su nastale od uvrede, od neuzvracenih osecanja ili od strane zlobnih koji rade na stetu ljubavi. Ne samo njene, nego bilo cije ljubavi!

Zena devica kako zna biti dobra kraljica, isto tako zna biti i zla kraljica. To su retki trenuci kada je obuzeta bolom, patnjom zbog izdaje, prevare ili gubitka voljene osobe.  Ono sto ne prasta nikada i ni po kakvu cenu, to je izdaja,nju nikada ne prastate. Mogu vas kasnije moliti danima, kleti se i obecavati kule i gradove!

To nikada ne prelazite, ne oprastate i ne zaboravljate.

Vasom su pojavom odusevljeni i opijeni , poput vina. Mnogima ste i nemir i ceznja.  Dok vas jedni vole tajno i kradom, drugi vam pokusavaju prici, neuspesno naravno. Vi ste kao magnet koji ih vuce sebi,  a kada pomisle da su vas osvojili, vi ih odbijete. Smatraju vas magicnom zenom, osobom koja ima moc da ih vrti oko prsta.

Niste vi nista posebno , niti ste mnogo drugaciji od drugih zena zodijaka. Ali ste harizmaticni, pozitivni i ozbiljni, mocni i ranjivi, ozbiljni i nezni… Svaka vasa osobina je susta suprotnost onoj drugoj. Kada ste osvojeni, i kada udjete u ozbiljne zivotne tokove, iz njih nikada ne izlazite. Svojoj ste porodici stub i zakletva, i oslonac koji je jedini potreban da se ostvari vasa porodicna bajka. Ona vam je posebna i glavna okupacija i prioritet kada uplovite u ozbiljno pšoglavlje zivota. I sve dok je taj stub vas partner vama i vi njemu, vasa bajka o ljubavi zivi.

 

Stranice: 1 2