Za Bika je DANAS sve u znaku LJUBAVI!- Raka očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

Za Bika je DANAS sve u znaku LJUBAVI!- Raka očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

10. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Dan će vam početi kao i svaki drugi, ali ovaj put nešto će ipak biti drugačije.  To ćete najbolje primetiti na vašem radnom mestu. Neke promene se prave iza vaših leđa i to će vas mnogo razljutiti. Pokušajte ostati smireni i saznajte šta se zapravo dešava. Ne naglite u donošenju odluka koje bi vas mogle koštati vašeg radnog mesta.

 

BIK

Ovaj dan će biti u znaku ljubavi za sve pripadnike ovog znaka. Oni koji su u vezi neće moći da pobegnu od svojih osećanja, i samo će želeti što više vremena provoditi s voljenom osobom. Slobodni nikovi će biti neodoljivi za suprotni spol. Na poslovnom polju neće iti nekih posebnih promena.

 

BLIZANCI

Zaboravite na sve loše što vam  se dešavalao proteklih dana. Nije vam mnogo toga polazilo za rukom, ali to ne znači da se sad morate prestati boriti. Što više, bilo bi poželjno da se više angažujete na poslovnom planu. Vaš partner vam je velika podrška ,to nemojte zaboraviti.

 

RAK

Danas će vas mnogo povrediti reči jedne vama mnogo drage osobe. Niste to očekivali od nje, i to će vam kružiti mislima tokom celog dana.  Bićete mnogo razočarani i nećete se moći koncentrisati na važne stavri u vašem životu. Ne dozvolite da vas nečije reči toliko povrede, vi znate koliko vredite i to je najbitinje.

 

LAV

Danas vas očekuje manji poslovni uspeh. Jedna dobra ideja i vi ste glavna ličnost na radnom mestu. Pohvale stižu, a sa njima dodatna motivacija da postignete još više. Na polju ljubavi  vi ćete imati također razlog da budete zadovoljni. Osoba koja vam se dugo sviđa će vam priči i tražiti razgovor sa vama. Mal iflert bi mogao postati mnogo više.

 

DEVICA

Danas će t iamti mnogo obaveza kako na poslu tako i kod kuće. išta vas danas neće zaobići, i svi će očekivati da sve uradite savršeno. Ne dozvolite da vam to stvara nervozu, je rsve što činite je vaša dobra volja. Ne tražite svađu jer  neke stvari prosto nisu vredne toga.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2