Ovan se mora odluciti izmedju PONOSA i PRIJATELJSTVA, Vaga ce SHVATITI gde je POGRESILA, Ribu ocekuje velika SRECA!

Ovan se mora odluciti izmedju PONOSA i PRIJATELJSTVA, Vaga ce SHVATITI gde je POGRESILA, Ribu ocekuje velika SRECA!

14. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U ova tri dana vi će te imati mnog vremena da razmislite o svojim postupcima. Jednoj veoma dragoj osobi ste naneli veliku bol i sad se kajete zbog toga. Ipak ta osoba je uprkos svemu mnogo vezana za vas. U subotu će te dobiti njen poziv i ona će tražiti da joj se izvinete. Vaš ponos bi vam mogao stajati na ptutu, jer vi iako se kajete mislite da ste u pravu. Razmislite šta vam je preće vaš ponos ili prijateljstvo koje imate sa ovom osobom.

 

BIK

Vama će petak biti veoma srećan kada je posao u pitanju. To na žalost ne možemo reći kada je ljubav u pitanju, jer vi ćete celu subotu imati nesuglaice sa voljenom osobom. Uhvatila vas je u laži i sada je vreme da budete iskreni. Nedelja će vam biti mirna i bićete mnogo opušteniji. Tražite razgovor sa svojim partnerom i pokušajte da rešite situaciju u vašu zajedničku korist.

 

BLIZANCI

Ova tri dana vam donose veliku sreću i zadovoljstvo. Posebno u subotu vi će te biti  potpuno u svom elementu. Sve će biti onako kako ste zamišljali ovaj vikend. Ono što će vas posebno obradovati je činjenica da će najdraže biće biti uz vas. Lepo društvo i voljena osoba sve na jednom mestu, vi ne tražite ništa više. U nedelju će te također uživati sa voljenom osobom, kraj vikenda  vam donosi još jedan razlog za sreću.

 

RAK

Mnogo ste zapustili poslovne obaveze, taman vam krene kako treba vi se ulenjite. Posao vas neće zaobići ni preko vikenda. Poslovne obaveze koje niste stigli završiti, moraćete završiti kada ste hteli da odmarate. To će vam stvarati veliku nervozu, ali ne gubite nadu. U nedelju će te biti mnogo opušteniji i možda će te uspeti da provedete malo vremena sa dragim ljudima.

 

LAV

Vi ste bez imalo sumnje mnogo vredna osoba. Postižete mnogo na poslovnom polju i to vam daje energiju da nastavite još bolje. Ali ne nosite svoj posao kući. U subotu i nedelju vas očekuje jedno divno iznenađenje od bliskih ljudi, ali vi će te misliti samo na svoj posao. Shvatite da vam je potreno vremena za odmor. Prestali ste se družiti sa dragim ljudima i oni će vam mngo zameriti ukoliko tako nastavite. Oni se zaista trude da vam ulepšaju dane, i iznenađenje koje imaju za vas ne smete propustiti. Možda uspete da promenite svoj stav.

 

DEVICA

Imate neke sumnje u vašeg partnera, ali vi se radije ljutite umesto da tražite otvoren razgovor sa voljenom osobom. Te sumnje vam nedaju mira ni na radnom mestu, i vi sebi umišljate sve više. U subotu tražite razgovor, i pokušajte saznati o čemu se zapravo radi. Ne očekujte aplauz, jer vaš partner vam je mnogo zamerio što uopšte sumnjate u njega. Nesuglasice vas očekuju, ali sami ste krivi za to. Vaš partner vam ništa ne krije. Prestanite da slušate zle jezike.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2