Rak se mora više posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Škorpija ne može da POBEGNE od svoje PROŠLOSTI!

Rak se mora više posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Škorpija ne može da POBEGNE od svoje PROŠLOSTI!

9. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

U periodu do kraja juna ne donosite važne odluke kada je posao u pitanju. One manje koje vam neće naškoditi možete, ali one od koji vam zavisi radno mesto pokušajte zaobići. Zvezde nisu na vašoj strani i zato bi bilo najbolje da se malo povučete kada je posao u pitanju. U ljubavi će vam sve polaziti za rukom. Neko vas mnogo voli, i eće se ustručavati da vam to i dokaže.

 

BIK

Mnogo toga će vam polaziti za rukom, bar kada je vaš posao u pitanju. ostvarićete odlične rezultate na koje će te biti mnogo ponosni. Vama će se do kraja meseca juna pružiti nova poslovna prilika. Na vama je hoćete li je i prihvatiti. U ljubavi će biti mnogo nesuglasica sa voljenom osobom, jer on je počela da pokazuje znakove sumnje prema vama.

 

BLIZANCI

Ne verujte svakome, inače će te biti mnogo razočarani. Jedna osoba će vam nuditi bolji posao ali iza toga se krije samo jedna velika prevara. Ne nasedajte na sltkorečivosti tew osobe, i ostanite pri onome što već imate. Čuvajte vaše sigurno radno mesto, a uvek može iskrsnuti prilika za bolje u kojoj ne bi ostali prevareni i razočarani.

 

RAK

Činjenica je da ste mnogo zanemarili voljenu osobu. Posao vam ide ispred svega, ali polako se počinjete gubiti u poslovnim obavezama. Vi želite mnogo da postignete ali pri tome nevidite da polako gubite voljenu osobu. Sve se više emortivno udaljavate. Ukoliko nešto ne promenite ostaćete sami, iako vas vaš partner  mnogo voli, mnogo je usamljen.

 

LAV

Sreća je za vas kada su ljudi oko vas srećni. Ipak nekim sojim postupcima ste mnogo povredili baš te osobe do kojih vam je mnogo stalo. Do kraja meseca juna pružiće vam se bezbroj prilika da rešite nesuglasice koje ste imali sa dragim ljudima. Ne budite previše ponosni i napravite ptrvi korak.

 

DEVICA

Posao će vam cvetati u ovom periodu i vi će te biti mnogo zadovoljni sa onim što će te postići. Vredni ste i ne bežite od dodatnih obaveza. Kada je ljubav u pitanju morate se više potruditi kako bi vratili poverenje voljene osobe. Mnogo toga lošeg se je desilo između vas, ali većinom vašom krivicom.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2