Rak se mora više posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Škorpija ne može da POBEGNE od svoje PROŠLOSTI!

Rak se mora više posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Škorpija ne može da POBEGNE od svoje PROŠLOSTI!

11. lipnja 2020. Off By Maja

VAGA

Do kraja meseca juna vas očekuju velike promene na ljubavnom polju.Ne želite duže da trpite partnerovu

aroganciju i to će te mu jasno dati do znanja. Vi se mnogo trudite za svoju vezu, ali on ne želi da učini bilo šta što bi vam pomoglo da vašu vezu vratite na staro. Mnogo ste tome doprineli, jer niste želeli da povredite njegova osećanja. Neće mu biti pravo što se zauzimate za sebe, ali to mnogo govori o vašoj vezi i njegovim iskrenim osećanjima prema vama.

 

ŠKORPIJA

Velike su šanse da će te do kraja meseca juna postići odlične poslovne rezultate.  Nastavite dosadašnjim tempom i vama će se otvoriti vrata za nove poslovne poduhvate. Sreće u ljubavi nećete imati  uovom periodu, a najviše zbog toga što ste još uvelk previše vezani za prošlost. Gledajte napred i ostavite prošlost iza sebe.

 

STRELAC

Koliko god da se trudite na poslovnom polju, nikako da ostvarite ono što ste sebi zacrtali. Kao da  vam neko kvari planove i vi polako počinjete da gubite nadu da će te ih uopšte ostvariti. Ali srećne zvezde su na vašoj strani. Ono što ste naumili to će te i ostvariti do kraja meseca juna. Posao će vam cvettai, a tako i ljubav.

 

JARAC

Pred vama je jedan period kojeg će te hteti što pre zaboraviti. Skoro ništa vam neće polaziti za rukom. Posebno na ljubavnom polju vas očekuju velika razočarenja. Vaš partner  će učiniti nešto što će vaše povereje u njega potpuno srušiti. Imali ste neke sumnje, ali ste se nadali da niste u pravu. Vaše sumnje će se na žalost ispostaviti kao tačne.

 

VODOLIJA

Vaš trud i upornost će se isplatiti, bar kada su vaše poslovne ambicije u pitanju. Vi će te ostvariti odlične rezultate na poslovnom polju, i povišica vam sleduje. To će vas mnogo obradovati i učiniti vas mnogo srećnim. U ljubavi stvari neće biti tako jednostavne, jer vaš partner ima sasvim drugačiju prdstavu o zajedničkoj vezi nego vi. Pokušajte pronaći kompromis.

 

RIBA

Do kraja meseca juna za vas će večina ovog perioda biti u znaku novčanih dobitaka. Manjih dobitaka, ali oni će vam dobro doći. Vi će te napraviti i jedan odličan poslovni potez i uložiti deo novca u nešto što će vam s vremenom doneti veliki profit. U ljubavi neće biti nekih posebnioh promena.

 

 

Stranice: 1 2