Škorpija bi mogla biti OSTAVLJENA, Blizanci svojim rećima PRAVE VELIKU ŠTETU,Strelca očekuje VELIKA LJUBAVNA SREĆA!

Škorpija bi mogla biti OSTAVLJENA, Blizanci svojim rećima PRAVE VELIKU ŠTETU,Strelca očekuje VELIKA LJUBAVNA SREĆA!

9. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Ponos u stranu i zauzmite se za sobu koju mnogo volite. Stvarate probleme koji vam zaista nisu potrebni. Umislili ste sebi da vam partner nije veran, grešite. Vaš partner je prosto lud za vama i samo vi ste mu na pameti. Tokom ove nedelje izdvojite vremena da voljenoj osobi dokažete koliko vam je stalo do nje. Niste bil iu pravu i to morate i priznati, jer ste vi ipak važite za korektnu osobu koja drugima ne želi da nanosi nepravdu.

 

BIK

Za vašu ljubav se zaista vredi boriti. Vi ste osoba voli i ceni voljenu osobu kao retko ko drugi. Na žalost vaša trenutna veza nije onakava kakvom ste je zamišljali. Vaš partner nije korektan prema vama imnogo zahteva od vas. Vi ne želite da ga povredite i zato mu mnogo popuštate. U ovoj sedmici zauzmite se za sebe. Vi pružate sve i imate pravo da tražite bar malo poštovanja. Ne dozvolite da neko koristi vaše dobro srce.

 

BLIZANCI

Mada važite za osobu koja nema dlake na jeziku, i vi umete da preterate. Mnogo ste povredili jednu osobu koja bi za vas dala sve. NIste u vezi sa njom, ali ona vas mnogo voli i samo čeka da joj vi pružite neki znak da i vi tako osećate. Ipak vi ste sa vašim rečima uspeli da stvorite zid između vas, i ni sami niste svesni kakvu priliku ste možda propustili. Neko očekuje vaše izvinjenje i vi znate o kome je reč. U ovoj sedmici pokušajte spasiti što se spasiti da, možda još nije kasno.

 

RAK

Vi ste temperamenti, ali pri tome i mnogo osetljivi. U ljutnji umete da kažete mnogo loših stvari zbog kojih se kasnije kajete. Voljenoj osobi ste se u životu, ali  i ona polako počinje da gubi strpljenje sa vašim promenjivim raspoloženjem. U ovoj nedelji budite iskreni prema sebi i prema osobi koju volite. Neće biti prvi put da  se izvijavate za svoje reči, ali pitanje je vremena koliko dugo će vaš partner to tolerisati. Igrate na kartu da izgubite osobu koju volite više od svega.

 

LAV

U ovoj nedelji će vladati monotonija na ljubavnom planu. Sve će se odvijati rutinski  i to će vas mnogo nervirati. Ali ao ćemo iskreno, niste baš ni poletni da nešto promenite po tom pitanju. Mnogo ste oslonili na vašeg partnera i očekujete da on promeni ono što vama smeta. To ne ide tako, toga ste svesni ali ipak ne umanjujete vaša očekivanja. Za srećnu vezu je potrebno dvoje, i vi morate više da se angažujete ukoliko želite da vaša veza opstane.

 

DEVICA

Ne obračajte pažnju šta vam drugi govore o voljenoj osobi. Neki zli jezici su uporni da vas rastave. Mnogo su ljubomorni na vašu ljubav i sve su u stanju kako bi vas rastavili. U ovoj nedelji se zauzmite za svoju ljubav, jer što je previše previše je. Ne dozvolite da bilo ko stoji između vas i osobe koju volite. Vi ste srećni i čuvajte tu ljubav, jer takva vam se neće ponovo desiti u životu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2