Bik danas mora zaobići STRES!Vagu očekuje PREDIVAN DAN!

Bik danas mora zaobići STRES!Vagu očekuje PREDIVAN DAN!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Danas posebno obratite pažnju na postupke vašeg partnera. U poslednje vreme on mnogo čini na štetu vašu veze, ali vi keo da to ne želite da primetite. Pokušavate zaobići nsuglasice sa voljenom osobom, ali sve dok se vi povlačite, vaša veza postaje gora. Tražite otvoren razgovor, inače bi vaša čutnja moglaimati loše posledice za budučnost vaše veze.

 

BIK

Pokušajte da zaobiđete sve što bi vas moglo nervirati. Zvezde vam nisu naklonjene i nesuglasice sa bliskim osobama vam zaista nisu potrebne. Budite mudri i sklonite se od svake svađe koja bi danas mogla da se desi. Ne dozvolite da vam vaš temperament donese dodatne probleme.

 

BLIZANCI

Danas morate da budete strpljivi jer će vaša voljena osoba da vam igra po nervima. Kao da izaziva svađu za koju nema razloga. Ne nasedajte i budite opušteni. Vi želite odmor i opuštanje ali ona vam neće dati mira. Danas je najbolje da se ne raspravljate sa njom jer raspravi neće biti kraja.

 

RAK

Pred vama je jedna vrlo turbulentna nedelja. Vi se zaista trudite  da sve postignete, ali to neke osobe samo uzimaju u svoju korist. Danas pokušajte da ne činite ništa, pa će te videti da te osobe vrlo dobro mogu da se snađu i bez vas. Uzmite vremena za odmor koji vam je preko potreban.

 

LAV

Danas se posvetite sebi i stvarima koje vam gode. U poslednje vreme ste mnogo zapustili svoje zdravlje, a to vam nije dobra ideja. Previše dajte sebe tamo gde to uopšte nije potrebno. Izađite u prirodu, ostavite negativne misli u stranu. Čuvajte ono što vam je naj preće u životu.

 

DEVICA

Danas vas očekuje miran dan koji će te provesti u lepom društvu. NIkakvi problemi vas danas ne očekuju i na vama je samo da se opustite i uživate u danu. Mir vam je  i veoma potreban jer ste vi u poslednje vreme bili pod velikim stresom. Danas vam ništa neće moći pokvariti raspoloženje.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2