GLEDANJE u SOLJU: Mala  TAJNA tvoje BUDUCNOSTI! Izaberi jednu i saznaj ISTINA IZLAZI  na VIDELO!

GLEDANJE u SOLJU: Mala TAJNA tvoje BUDUCNOSTI! Izaberi jednu i saznaj ISTINA IZLAZI na VIDELO!

5. lipnja 2023. 0 By Lala

SOLJA BROJ  1:

Od onih ste koji se ogradjuju od gledanja u solju, ali uvek vole da bace pogled na dno solje. Kao da ce nas taj crni talog okrepiti i dati nam nadu u nesto u sto smo je izgubili. A da je gubimo, gubimo je svakodnevno.  Novi dogadjaji koji nas stizu, nekada su ocekivani a nekada ne. Puno puta nam treba samo titraj slutnje da nam zcrni dusu, ili da je razgali bleskom nade koja se radja ili trne…

Kod vas je talog taman ali nejasan.Dakle vase su sumnje  na dnu soljice. Isto kao sto su na dnu vaseg srca. Veza u kojoj ste remeti vas mir, jer vam se pojavila sumnja u iskrenost. Imali ste planirane puteve, neki kraci, i jedan duzi.

Nesto ce vas spreciti. Bice to jedna smedja osoba zenskoga pola. Isprecila se izmedju vas i partnera. Niste znali ali ste posumnjali. Sitne male tacke vrlo blede i nerazgovetne su vase rasrojene misli koje putuju i izazivaju sumnju, da vas partner ili laze, ili vara.

Vase su sumnje osnovane. Mnogo vam se toga zamrsilo, zaplelo, pa ne znate sta da mislite. I jeste i niste u toj vezi. Tajna koju solja otkriva je da se gube emocije i da je neodredjena situacija.Najbolje cete je vi odrediti u kome pravcu zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2