Koji znak je kome SUĐEN, a čija LJUBAV nikada NE MOŽE USPETI jer je SUDBINA protiv?!

Koji znak je kome SUĐEN, a čija LJUBAV nikada NE MOŽE USPETI jer je SUDBINA protiv?!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN i STRELAC

Oba znaka vole da budu neovisni. Ovnova potreba da se ističe u svemu i da u svemu mora biti najbolji, strelcu ne smeta nimalo. Strelac je veliki vizionar i on sa ovnom stvara odličan par. Oni se podržavaju i inspirišu jedno drugog. Nihova ljubav može biti veliki  izazov ali ova dva znaka vole izazove tako da to njim ništa ne smeta. Izazovi njih prave samo jačim.

 

BIK i JARAC

Oba zanka stoje čvrsto na zemji. Ponekad je jarac previše sklon rutini kako na poslu tako i u vezi. Dok je bik energičan i  puna elana za nečim novim. Bik u svojoj vezi želi promene, neka lepa zajedničaka dešavanja, Jarac u drugu ruku se drži onog što mu je poznato. Njima nije suđeno da budu zajedno jer čim bik oseti monotoniju u svojoj vezi, on će otići, u njegovom životu za monotoniju nema mesta.

 

BLIZANCI i BLIZANCI

Ova dva znaka su pun pogodak. Toliko zajedničkih karakteristika imaju da je za njjih ljubav uvek samo pitanje vremena. Kada se spoje ova dva znaka vrlo dobro umeju da uživaju u svojoj ljubavnoj sreći, Mnogo su slični i to ih često dovodi do problema, jer oboje znaju šta žele i ne umeju da popuste. Ipak ova dva znaka uvek uspeju da pronađu kompromis.

 

RAK i VODOLIJA

Između ova dva znaka postoji ta neka posebna hemija. Oni umeju da se svađaju kao retko ko drugi, ali i da se mire kao niko drugi. Rak je emotivan i on će najverovatnije uvek poustiti. Vodolija je trvdogla ali nežna u duši. Ova dva znaka umeju da iz svega lošeg što im se zadesi izvuku samo najbolje. Oni su prosto suđeni jedno drugom.

.

LAV i ŠKORPIJA

Ova dva znaka zajedno mogu sve, ali ne u ljubavi. Oboje su previše ponosni, oboje znaju šta žele i retko da će i jedno od njih dvoje poustiti zbog drugog. Sudbina zaista nije odredila da ova dva znaka budu zajedno, jer njihovi karakteri koliko god da su slični, mogu biti fatalni za ljubavnu vezu. Njima nije suđeno da budu zajedno.

 

DEVICA i VODOLIJA

Devica je znak koja želi da oseti sigurnost u vezi, a tako i vodolija. Devica nije sklona aferama, ona kada traži partnera onda za celi život. Vodolija je njena desna ruka, jer ovo je par koji se uzajamno pomaže. Moramo naglasiti da će vodolija napustiti devicu ukoliko joj njene ljubavi postane previše. Vodolija ne voli da neko vrši pritisak na nju, a devica je ponekad sklona tome.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2