LJUBAVNI HOROSKOP  za 13.jun:Ovan ce se danas uveriti u neciju TAJNU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13.jun:Ovan ce se danas uveriti u neciju TAJNU LJUBAV!

12. lipnja 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Nemate volju ni snagu da se i dalje borite za srce jedne osobe. Jer ste prosto shvatili da  ona ne ume . I da nikad i nece umeti da vas voli onako kako vi  to zelite i zasluzujete.

Posvetite se nekim drugim stvarima. Dajte sebi sansu da konacno prebolite i krenete dalje.

 

STRELAC

Na vasem emotivnom planu se  vec neko vreme nista ne desava ali vi ste za to sami krivi . Jer uporno izmisljate razloge kako se ne bi ste   borili za voljenu osobun i nekako vam je sve drugo prece. Dakle sami ste krivi sto ste sebe doveli u ovakvu situaciju.

 

JARAC

Sve sto pocnete,vi danas morate i zavrsiti,dakle ako   nije uopste pozeljno da danas dodje do svadje sa partnerom. Jer cete u nastupu besa vrlo verovatno reci neke stvari koje ne zelite i koje ne mislite, sto naravno da em nije dobro, em  ce vas odvesti na put  kojim ne zelite ici…

 

VODOLIJA

Pred vama je dan kada cete imati sansu da ispravite jednu gresku iz vase proslosti. Jer ako ste nekoga povredili danas imate priliku da toj osobi  trazite oprostaj,ali i da prosto  pokusate ponovo da joj se priblizite.

 

RIBA

Danas na emotivnom planu bez promena ali  bas ce to da vam odgovara. Jer  nemate  snagu a ni zelje da se nesto  trenutno dogodi. Nekako vam je lepo  u sadasnjem trenutku i  uzivate u svom statusu ma kakav on b

Stranice: 1 2