Pred Lavom su TEŠKA VREMENA, Škorpiji sledi VENČANJE iz SNOVA, a Vagu čeka BOLAN RASTANAK…

Pred Lavom su TEŠKA VREMENA, Škorpiji sledi VENČANJE iz SNOVA, a Vagu čeka BOLAN RASTANAK…

24. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vama će do kraja godine mnogo toga ići onako kako ste to i planirali. Naravno neće vam uvek sve biti po volji, ali vi ste poznati po tome da se nikada ne predajete tako lako. Novi poslovni poduhvati su pred vama koje će te vi rešiti u svoju korist. U ljubavi ste spremni da se borite za osobu koju volite, do kraja godine vas očekuje velika ljubavna sreća.

 

BIK

Dragi bikovi, vaša trenutna finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Pred vama je vrlo težak finansijski period, ali uz malo više truda vi će te uspeti da rešite svoje novčane probleme. Budite otvoreni za nove poslovne poduhvate. Vrlo ste talentovani , zato se ne ustručavajte da iznesete svoje ideje koje bi vam do kraja godine mogle doneti veliki uspeh. Na ljubavnom polju vam se smeši sreća sa osobom koju volite.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi imate velike poslovne planove, ali istovremeno morate da budete vrlo oprezni kome će te poveriti ono što ste naumili. Jedna osoba kojoj slepo verujete bi mogla da vam napravi velike probleme. Ma koliko vam glumila prijatelja, ta osoba ne želi da vas vidi kako koračate prema uspehu. Slušajte svoj instikt i vi će te do kraja godine uspeti da ostvarite svoj cilj.

 

RAK

Dragi rakovi, imajte na umu da kriza kroz koju trenutno prolazite neće trajajti večno. Mnogo toga vam ne polazi za rukom, ali to nije razlog da odustanete od svog cilja. Vama će se početkom jeseni pružiti jedna poslovna prilika koja će vam doneti velike novce. Verujte u svoje mogućnosti i vama će se do kraja godine ostvariti veliki poslovni san. Kada je ljubav u pitanju možemo sami reči da neće biti srećnije osobe od vas.

 

LAV

Dragi lavovi, sve je moguće ukoliko vi to želite. Ali pred vama je period u kojem će i vama biti potrebna dodatna snaga i strpljenje.Veliko razočarenje vas očekuje na poslovnom polju. Vi će te do kraja godine čak i promeniti svoje radno mesto. Velike promene vas očekuju koje će od vas zahtevati mnogo. Sreća je pa pored sebe imae osobu koja će vam biti velika podrška u teškim vremenima koja su pred vama. Vi ste veliki borac, zato glavu gore i pokušajte mislite pozitivno.

 

DEVICA

Drage device, iza vas je jedan veoma turbulentan period koji vas je koštao mnogo boli i razočarenja. Ali sreća je u periodu do kraja godine na vašoj strani. Posao će vam napokon krenuti nabolje. Probleme koje ste imali sa voljenom osobom uskoro će da postanu deo prošlosti Vi će te uspeti da postignete svoj cilj koji ste sebi zacrtali. Sreća je posle dužeg vremena konačno na vašoj strani.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2