Ovnu ovaj period donosi VELIKO RAZOČARENJE- Ribu očekuje VELIKA SREĆA!

Ovnu ovaj period donosi VELIKO RAZOČARENJE- Ribu očekuje VELIKA SREĆA!

16. lipnja 2020. Off By Maja

OVAN

Pred vama je period koji vam zaista ne ide u korist. Možemo slobodno reči da je najbolje da u vladavini raka ne donosite nikakve važne poslovne odluke. To važi i za vaš ljubavni život, jer sve što započnete neće ići onako kako vi to zamišljate. Veliko razočarenje vas očekuje ukoliko pokažete svoja osećanja prema osobi do koje je vama mnogo stalo. Ona nažalost nema nikakva osećanja prema vama.

 

BIK

Pred vama je odličan period za nove poslovne poduhvate, ali ne i za ljubav. Vama će na poslovnom polju sve poalziti za rukom, ali u ljubavi vas očekuje velio razočarenje. Voljena osoba će učiniti nešto što će vas dovesti do razmišljanja.Shvatićete da ste joj previše verovali, ali ona će to poverenje da izda mada vi to nikada niste mogli ni zamisliti.

 

BLIZANCI

Vaši ljubavni planovi će se ostvariti onako kako ste to i zamišljali. Osoba koju volite će vam u ovom periodu dokazati svoju ljubav i ako ste vi mislili da njena osećanja nisu iskrena. Na poslovnom polju neće biti posebnih promena, ali to će vama samo biti od koristi.

 

RAK

Ono što poželite to ćete uspeti i ostvariti. Vaši poslovni potezi će vam doneti novčane dobitke koji će nadmašiti vaša očekivanja.U ljubavi se morate više angažovati kako bi voljenu osobu ubedili da vam je zaista stalo do nje. U poslednje vreme niste mnogo izražavali svoju ljubav.Sada je vreme da to učinite.

 

LAV

Vi niste osoba koja se mnogo dvoumi, ali u poslednje vreme ni sami niste sigurni u svoje odluke. Posao će vam poći za rukom ukoliko se zauzmete za ono što vam je bitno. Niko ne može doneti odluke za vas, a pred vama je period u kojem će vaše poslovne odluke biti od velikog značaja. Zato razmislite dobro o svemu i verujte u sebe i svoje mogućnosti.

 

DEVICA

U ovom periodu vam neće  biti lako, posebno na poslovnom polju vas očekuju manji problemi koji će od vas ipak zahtevati mnogo. Potrebno vam je više strpljenja i sve će doći na svoje. Na ljubavnom polju vas očekuju nesuglasice sa voljenom osobom, ali to ćete lako uspeti da rešite, je rvam je mnogo stalo do vašeg partnera.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2