HOROSKOP za PETAK. Bik se mora POMIRITI sa SUDBINOM, Vagu očekuje SAMO SREĆA, Rak mora biti OPREZAN…

HOROSKOP za PETAK. Bik se mora POMIRITI sa SUDBINOM, Vagu očekuje SAMO SREĆA, Rak mora biti OPREZAN…

18. lipnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Danas vas očekuje samo sreća. Ništa i niko neće moći pokvariti  vaše raspoloženje, jer ćete biti sa dragim ljudima koje mnogo volite. Sreća će vas pratiti celi dan, bez obzira šta činili ona će biti na vašoj strani. Ovo će biti jedan od lepših dana u poslednje vreme. Vi nećete imati razloga za brigu.

 

ŠKORPIJA

U polednje vreme ste pravili velike greške po pitanju ljubavi.Zbog toga nije ni čudo što će doći do nesuglasica sa partnerom. On je polako ali sigurno izgubio poverenje  u vas. Niste se mnogo trudili daa mu dokažete da nema razloga za ljubomoru i sumnju. Još uvek možete spasiti vašu vezu, ali ovaj put morate biti iskreni i prema sebi, i prema osobi koju mnogo volite.

 

STRELAC

Vreme je da malo preispitate sebe i svoje postupke. U vama leži mnogo ambicija, i vi ste osoba koja je posvećena svom poslu. Ali zaboraljate ljde oko vas. Posebno vaš partner mnogo pati zbog promena koje se dešavaju sa vašim raspoloženje, Pokušajte poslovne probleme ostaviti tamo gde im je mesto. Odvojite vremena za voljenu osobu, jer još nije kasno da vam krene na bolje kada je ljubav u pitanju.

 

JARAC

Sve se na kraju dana svede na to da vi morate biti u pravu. Pa i kada znate da ste pogrešili, vi to ne želite priznati. Vaš ponos tera voljenu osobu od vas, ali vi toga još niste svesni. Vaša tvrdoglavost će vam doneti velike nesuglasice sa voljenom osobom. Pokušajte da prestanete terati inat, jer to vam zaista neće doneti ništa dobro.

 

VODOLIJA

Vi kada nešto naumite ne umete poustiti. Uspeh će vas stići, ali vi zaista morate malo usporiti. Nemate vremena ni za šta osim za vaš posao. Vi to vreme možete pronaći i provesti ga sa dragim ljudima, ali to ne želite. Razlog je vama vrlo dobro poznat, ali nemožete se večno kriti iza svojih poslovnih obaveza.

 

RIBA

Lepota i mir je ono što je vama najviše potrebno. Pobegnite od svih obaveza i posvetite se dragim ljudima. Izađite u prirodu i pokušajte se osloboditi stresa koji vas u posledje vreme prati u stopu. Previše obaveza odjednom ste sebi stvorili, i naravno da toliko odgovornosti izaziva stres. Opustite se i pronađite put kako da se rešite obaveza, a da pri tome mislite i na sebe i svoje zdravlje.

Stranice: 1 2