OVAN-KRALJ NAD KRALJEVIMA i čovek kojem mnogi ZAVIDE jer NIKAD NEĆE biti kao on!

OVAN-KRALJ NAD KRALJEVIMA i čovek kojem mnogi ZAVIDE jer NIKAD NEĆE biti kao on!

18. lipnja 2020. 0 By Maja

Ovan je znak velikog srca i plemenite duše. Nikad va sneće izdati ili uvrediti. Osoba rođena u znaku ovna se vodi samo dobrim delima kroz život. Njegovo plemenito srce uvek misli dobro drugim ljudima. Njegovo srce  su mnogi ranili, ali ovan nije neko ko će žudeti za osvetom. On čeka da život vrati svakome po zasluzi. Niko se ne može porediti sa osobom koja je rođena u znaku ovna. Mnogi to pokušavaju, ali uzalud. Ovan je kralj, a kralja nije lako srušiti sa njegovog trona. Ovan je plemenit jer ovaj znak u životu nikad nije dobivao ništa servirano. Za sve se bori duplo više i jače nego drugi.

Tako ga je život naučio, jer njegov život je večita borba od koje on nikada neće odustati. Hrabar je u svakom pogledu. Ovan je znak koji nastavlja tamo gde drugi nemaju hrabrosti. Naučio je da se bori, njemu životne oluje ne mogu ništa. Nežnost njegovog srca je nešto posebno. Osobe rođene u znaku ovna jesu borci, ali nežne su u isto vreme. Dušu daje za voljenu osobu, je niko ne može da voli kao što to on može. Iskreno i nesebično daje sve od sebe za osobu koja osvoji njegovo srce.

Ovan će voleti do bola. Veran je i on nikada  neće ni pomisliti da prevari osobu koju voli. Ali ovan isto tako ne oprašta prevaru. Nikada se ne igrajte sa njegovim osećanjima, jer ćete ga zauvek izgubiti iz svog života.  On će voleti  ipatiti, ali prevaru neće i ne može oprostiti.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2