VELIKI HOROSKOP do KRAJA GODINE za PRVIH ŠEST znakova: Jednom donosimo SJAJNE VESTI!

VELIKI HOROSKOP do KRAJA GODINE za PRVIH ŠEST znakova: Jednom donosimo SJAJNE VESTI!

29. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Mnogo toga ste sebi zacrtali što žellite da ostvarite na poslovnom  polju. Imate velike ideje i one će vama doneti zaista mnogo. Ipak budite oprezni kome poveravate svoje poslovbne tajne. Neki ljudi vam ne žele dobro, toga morate biti svesni. Vaši poslovni planovi bi mogli da krenu u odličnom pravcu, ali to je do vas i vaših odluka. Pazite kome verujete jer bi inače vaš plan mogao da krene u potpuno suprotnom smeru. Ali vi ćete svakako do kraja godine upoznati jednu osobu koja će tačno znati šta treba da radite a šta ne. Poslušajte savet muške osobe koji će vam biti od velike koristi.

Ljubav vam je trenutno velika rana. Volite jednu osobu, ali živite sa drugom. Vaša bivša ljubav vam ne izlazi iz glave. I ako pored sebe imate partnera, vi niste srećni. Želite bivšu ljubav nazad, ali ona je već počela da živi  svoj život sa drugom osobom. Ne budite tužni već se usredočite na osobu koja je uz vas i koja vas mnogo voli.

 

BIK

Vi ne umete da stanete kada je posao u pitanju. sve mora da bude onako kako ste vi to zamislili, ali to nije uvek slučaj. Ali i vi morate da shvatite da nisu svi puni ambicija kao vi. Vaša želja da postignete što više je uvek uz vas, ali imajte malo razumevanja za radne kolege. Vaše ambicije će se vama isplatiti. Pred vama je period u kojem će vam se pružiti jedna nova poslovna prilika. To će za vas biti nešto savim novo, ali vi ste osoba koja voli izazove. Napravićete jedan odličan poslovni potez koji će vam korak po korak doneti veliki uspeh. Do kraja godine ćete postići mnogo i vi ćete biti mnogo ponosni na sebe.

Ljubavna sreća ipak nije toliko naklonjena osobama rođenim u o ovom znaku. Pred vama su veliki problemi koje nećete znati kako da  rešite. Mnoge osobe rođene u ovom znaku očekuju rastanci.

 

BLIZANCI

Posao vam je bitan, ali vi se u poslednje vreme malo trudite kako bi to i dokazali. Previše ste se opustili i to bi vas moglo koštati vašeg radnog mesta. Trenutno ste u fazi gde uopšte ne razmišljate o posledicama. Kao da vam je sve svejedno. Mnogo toga radite na svoju ruku, ali i sami primetite da vas to ne vodi prema dobrob cilju. Šta više, ako tako nastavite vi bi se do kraja godine mogli naći u velikim finansijskim problemima. Imate mnogo dobrih prijatelja, potražite savet od njih, jer vi zaista morate nešto promeniti. Trenutno ste vi kovač vaše sreće, ali kada je posao u pitanju možda je bolje da važne poslovne odluke prepustite drugima.

Ljubavne zvezde su vam naklonjene i pred vama je period u kojem ćete biti samo srećni. Voljena osoba je uvek na vašoj strani i vi ste mnogo zahvalni na podršci koju od nje dobivate. Do kraja godine će slobodni blizanci da pronađu svoju srodnu dušu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2