Ovan posle naredne sedmice NEĆE ZNATI šta ga je snašlo, Vagama jedna ljubav neće dati mira!

Ovan posle naredne sedmice NEĆE ZNATI šta ga je snašlo, Vagama jedna ljubav neće dati mira!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Dani koji su pred vama ostaviće vas bez reči. Na poslovnom polju vam jedna osoba pravi veike probleme iza vaših leđa. Ono što sleduje ostaviće vas zapanjenim. Nećete moći verovati koliko ste loše procenili neke ljude. Vaše poslovno mesto će biti velikim upitnikom, i to sve jer ste verovali pogrešnoj osobi. Voljena osoba će vam biti velika podrška.

 

BIK

Na poslovnom polju vam neće sve polaziti za rukom. Umorni ste od svega i vama je samo potreban jedna veća pauza. Donosite pogrešne odluke a sve zbog toga jer ne umete da pronađete vremena za sebe. Sve je palo na vaša pleća ito vam ne da mira. U ljubavi neće biti posebnih promena.

 

BLIZANCI

Ono što će vama mnogo značiti u narednoj sedmici je iskrenost vašeg partnera. Imali ste neke sumnje u njega, ali ćete shvatiti da nije sve onako kako ste vi to zamišljali. Njegova iskrena osećanja  prema vama će vam ulepšati naredne dane. Kada je posao u pitanju sve ostaje po starom.

 

RAK

Ne naglite da donesete neke poslovne odluke koje vam mogu naneti veliku finansijsku štetu. Sačekajte pre nego što se odlučite za neke poslovne poteze, potražite savet dragih ljudi.  ljubavi vas očekuje velika sreća jer će vaš partner napraviti jedan potez koji će vas mnogo usrećiti.

 

LAV

Mnogo ste s etrudili da postignete svoj poslovni cilj. On je bliže nego što vi to možete zamisliti. U narednoj sedmici donosite odluke koje će biti od veliko značaja za vašu karijeru. Kada je ljubav u pitanju moramo reči da vam ne slede baš srećni dani. Mnogo nesuglasica sa partnerom je pred vama i to će vam uzimati svu pozitivnu energiju.

 

DEVICA

Posao koj iste započeli morate dovesti kraju. Sad nije vreme da odustanete i ako vam je svega preko glave. Vaš trud će se isplatiti, zato ne donosite brze odluke. U ljubavi vas očekuju lepi dani, ali i vi morate malo više da se potrudite za svoju ljubavnu sreću. Pokažite voljenoj osobi da je i vama stalo do nje, jer ona zaista sve čini kako bi vas usrečila.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2