Tokom naredna dva dana: Riba nekome daje NOVU ŠANSU, a nekome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED…

Tokom naredna dva dana: Riba nekome daje NOVU ŠANSU, a nekome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED…

19. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Tokom ovog vikenda odvojite vremena samo za stvari koje vas čine srećnim. Imali ste mnogo obaveza u proteklim danima i sad je vreme da učinite nešto i za svoju dušu. Jedan lep izlet u prirodu sa dragim osobama će vam vratiti energiju koja vam je potrebna. Nikakvi problemi vas ne očekuju.

 

BIK

Ono što inače ne možete ni zamisliti, vama će se desiti tokom ovog vikenda. Ljubav na prvi pogled nije nešto u šta vi verujete ali ona će s eipak desiti. Ostaćete oduševljeni jednom osobom koju ćete želeti bolje upoznati. Pred vama je jedna divna romansa koja bi mogla postati mnogo više.

 

BLIZANCI

Ovaj vikend vam donosi velike nesuglasice sa jednim prijateljem. Bićete mnogo razočarani jednim njegovim postupkom i to nećete moći prečutati. Za otvoren miran razgovor nećete imati nerve. Pazite ipak na svoje reči, jer bi vam na kraju moglo biti žao. Pokušajte da vladate svojim emocijama.

 

RAK

Sreću pronalazite u društvu voljene osobe. Mada će vam ovog vikenda biti svega preko glave, vaš partner će imati prave reči za vas. On vam je uvek davao novu nadu, i tako će biti i ovog puta. Vas očekuju i lepe vesti koje će krajem vikenda popraviti vaše raspoloženje.

 

LAV

U naredna dva dana vas ne očekuju nikakvi problemi. Sve će vam biti po volji i vi ćete se osećati srećno  i zadovoljno. Vreme ćete provesti sa dragim ljudima koji će vaše dobro raspoloženje mnogo ceniti. Prenosite pozitivnu energiju mada vi toga niste toliko svesni.

 

DEVICA

Kada nešto naumite ne umete da popustite. Ipak ovog vikenda ne pokušavajte da nemećete svoje mišljenje osobama koje vas okružuju. To će vam stvoriti samo nervozu jer morate biti svesni da ne misli svako kao vi. Pokušajte da uživate i da se opustite.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2