Raka očekuje mesec iz NJEGOVIH SNOVA, Strelac mpra da se ODLUČI šta želi U LJUBAVI.

Raka očekuje mesec iz NJEGOVIH SNOVA, Strelac mpra da se ODLUČI šta želi U LJUBAVI.

20. lipnja 2020. 0 By Maja

RAK

Vaša ljubav je vredna svake pažnje. Koliko se vi borite za osobu koju volite je neverovatno. Dajete sve od sebe kako bi voljenoj osobi izmamili osmeh na lice. Mada ste vi poznati po tome da ste mnogo emotivni, ipak možda malo i previše dajete. Pored želje da usrećite vašeg partnera potpuno zaboravljate na sebe. Sebe  često stavljate u drugi plan, i kao da vam vaše želje  i nisu toliko bitne. U mesecu julu vas očekuje nešto čemu se niste nadali. Vi se zauzimate za partnera i ne tražite ništa zauzvrat, ali on će vam se odužiti na način koji će vas oduševiti. Nije mu promaklo vaše ponašanje prema vama.

Vaša ljubav je toliko velika da će se vaš partner vama odužizi. Priprema vam jedno predivno iznenađenje. Koje?To vam nećemo odati, neka bude iznenađenje. Reči čemo samo toliko da je pred vama dvoma jedan dug put koji vas vodi na jedno lepo mesto. Vi ćete uživati sa voljenom osobom tokom celog meseca jula. Sve stoji u znaku ljubavi za vas i vaše voljeno biće. Ništa neće moći pokvariti vaše raspoloženje , jer vas tokom celog meseca jula prati samo ljubavna sreća. Borili ste se za svoju ljubav iona će vam biti uzvraćena.

Rakovi koji nisu u vezi imaju veliki razlog da budu srećni. Naime u mesecu julu vi ćete napokon sresti svoju srodnu dušu. Velika sreća vas očekuje, budite spremni za novu ljubav i srećne trenutke u dvoje.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2