LJUBAVNI  horoskop za jul:  BIK i VODOLIJA: CIJE CE SRCE BITI SLOMLJENO  a KOME sledi RASKID?

LJUBAVNI horoskop za jul: BIK i VODOLIJA: CIJE CE SRCE BITI SLOMLJENO a KOME sledi RASKID?

22. lipnja 2020. 0 By Lala

BIK:

Posao:

Vasa snaga kojom obilujete doci se do izrazaja. Morate se predati poslu koji vas ocekuje u mesecu pred vama. Nece biti lako, ali ni toliko tesko. Navikli ste vi da se morate predano baviti obavezama, pa to ne predstavlja problem. Posao kao i uvek i svima, nekad tezi, nekad laksi, ali ovisi i o nasoj volji i raspolozenju.

Ako budete vedri, vi cete i teze uraditi kao lake, pa nece biti razlike. Za vredne i sposobne, uvek ima posla a i nacina da sebi skrate i popune vreme.  Osim obaveza na poslu, vi obavljate i brojne obaveze kuci.

Ceka vas neka gradnja ili nesto slicno.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi koja je nestabilna, verujte da ce jul doneti rasplet. Mislimo rasplet u vidu resenja vase veze koja je davno osudjena na kraj. Tako ce biti i najbezbolnije i najbolje resenje za vase napaceno srce. U toj vezi ste izgubili mnogo a nista sem bola i slomljenoga srca, niste dobili.

Vase emotivno stanje ce se cak i pogorsati kada vam partner pocne prebacivati da ga ne volite, i da jedva cekate da ga se oslobodite. Kamo srece da nije izgovorio te reci, samo vas je jos vise povredio sa njima.

Bas vi ste bili onaj koji se davao i zrtvovao, ali nekome ko to ili nije video ili nije znao da ceni.

Bolje je da sada zavrsite tu mucnu vezu, nego da je vucete celo leto.

Zdravlje:

Vi ste neko ko nema vremena da misli o sebi.

Kada vas sta zaboli, vi odete lekaru i to je sve.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2