LJUBAVNI horoskop za jul: OVAN i RIBA; Jednom ce znaku jul  doneti PROCVAT LJUBAVI a  drugome  TOTALNU PROPAST!

LJUBAVNI horoskop za jul: OVAN i RIBA; Jednom ce znaku jul doneti PROCVAT LJUBAVI a drugome TOTALNU PROPAST!

22. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN:

Posao:

Vrlo marljivo radite kada vas nateraju, ali inace se ponasate vrlo lezerno. Bas onako kao da ce neko drugi da uradi sve za vas, pa se niti pozurujete, niti brinete. Zaista, sve pohvale za zivce koje imate.

Nekada je dobro biti tako smiren, ali u teskim i retkim situacijama. Ali tada ne mozemo da budemo mirni, kada smo u problemu. Vase raspolozemje je skoro uvek isto. Morate ubrzati, jer ce vam traziti rezultate rada.

Ako pomisljate da ste i vi ziv covek, ubrzajte, pa onda budite i odmarajte.Odmor, niti predah necete dobiti prije ne pokazete ispunjen poslovni plan.

 

Ljubav:

Vi ste hrabro usli u vezu koja vam nije trebala, jer niste jos sa starom zavrsili.

Zakuvali ste svadju, otpoceli rasprave i posejali sumnje.Sada ste se izvukli, cekajuci da se  resi samo od sebe.  Upustili ste se u sporednu vezu, a staru potisnuli. Cak i u toj vezi koja je sporedna, vi niste rekli istinu, nego lazete i tog partnera. U zelji da napravite novi potez, vi ste sve uradili pogresno. Vasi potezi su em losi, em pogresni.

Za pocetak rascistite sa starom vezom. Resite je i okoncajte uz obrazlozenje  nedostatak emocija.

Vezu koju ste otpoceli, unesite jedan razgovor koji je neodlozan. Njega obrazlozite tek rodjenim emocijama koje niste mogli vise da krijete. Vama je totalna propast vec zakoracila u zivot na polju ljubavi, a vidite kako cete se izvuci.

 

Zdravlje:

Za sada je sve dobro, i pod kontrolom. Obratite malo paznju na kilazu, vec vam pravi smetnje. Izbegavajte testenine.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2