LJUBAVNI horoskop za jul: OVAN i RIBA; Jednom ce znaku jul  doneti PROCVAT LJUBAVI a  drugome  TOTALNU PROPAST!

LJUBAVNI horoskop za jul: OVAN i RIBA; Jednom ce znaku jul doneti PROCVAT LJUBAVI a drugome TOTALNU PROPAST!

22. lipnja 2020. 0 By Lala

RIBA:

Posao:

Vas nece  brinuti vasi poslovi, jer ste jako vredni. Savesni ste uvek pa ne popustate. Vi se  nikada ne zatrpavate sa obavezama nego se trudite da obavljate u kontinuitetu. Kako obaveze nadolaze, tako ih otaljavate.

Vi nikada ne prepustate slucaju i nadi da cete lako. Znate da je sve tesko, da nista nije lako pa se trudite biti i uredni i vremenski tacni. Samo tako ste sigurni da tece sve kako treba.

 

Ljubav:

Vasa ce veza doziveti procvat u ljubavi koja ce vas opciniti. Spremni ste da sve ucinite kako biste se osecali jos bolje, a i vas novi partner. Niste bas dugo u toj emotivnoj vezi, a ona je u procvatu. Oboje cinite sve sto je u korist vase emotivne zajednice, koja je kao i sto zelite, savrsena.

Sledi vam krace putovanje, i susret sa bliskim osobama. Mozda budete imali razloga za neko porodicno okupljanje ili slavlje. Na samom kraju meseca  sledi vam iznenadjenje koje ce vam prirediti partner.

Bicete i sokirani i obradovani, jer ce zaista uspeti da vas iznenadi. Zahvalni ste mu zbog ljubavi i svega drugoga, pored sve paznje koju vam poklanja. Jedan zanimljiv kurs, koji pohadjaju mladi, upisacete zajedno. Imate cilj da odete u inostranstvo.

 

 Zdravlje:

Vi se bavite sportom, pa se odrzavate tako sto ste aktivni. Imate dobru kondiciju, pa se osecate snazno.

Problem vam cine gazirana pica, kao da vam stvore gorusicu. Izbegavajte gazirano.

Verujte da je voda najzdravija i za ten i probavu.

Nastavite da se aktivno bavite bilo kojim rekreativnim zadatkom.

Stranice: 1 2