DNEVNI HOROSKOP za 24.jun: Ovo je dan kada TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

DNEVNI HOROSKOP za 24.jun: Ovo je dan kada TAJNE IZLAZE NA VIDELO!

23. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi dan pred vama cete provesti u odlicnom raspolozenju. Mnogo vaznih i lepih desavanja vas danas ocekuje, a sva ta desavanja ce vam upravo doneti srecu. Ipak, vama ce najvise srece doneti nesto sto ce vasa voljena osoba danas uciniti, a to ce vam predstavljati dokaz da se ona menja i da je njoj mnogo stalo do vas.

BIK

Dragi bikovi nista vas dobro ne ocekuje danas. Pred vama je dan ispunjen tugom. U danu pred vama vas ocekuju neki veoma losi postupci vasih osoba od poverenja, upravo ce u danu pred vama neke osobe koje vi smatrate prijateljima pokazati svoje pravo lice. Danas vas ocekuju razocaranja koja ce vam samo tugu doneti.

BLIZANCI

Dragi blizanci previse dopustate nekim osobama da vam se mesaju u zivot. Neke osobe zele da vas promene i te osobe veoma negativno uticu na vas. Potrebno je da shvatite da se za sve u zivotu morate pitati vi i vi ne trebate dozvoliti nikome da vam se mesa u zivot.

RAK

Dragi rakovi u danu pred vama vas ocekuju neka negativna desavanja. Pred vama je dan tokom kojeg vam nista nece odgovarati, danas vas ocekuju problemi na planu posla, a takodje vas ocekuju nesuglasice sa vasom voljenom osobom. Dan za zaborav vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi u danu pred vama je potrebno da pokazete spremnost na kompomise. Upravo vam se danas pruza jedinstvena prilika da resite sve probleme koje imate na planu ljubavi, a vi tu priliku trebate iskoristiti. Potrebno je da predjete preko ponosa, i potrebno je da shvatite da vam ponos nista dobro ne moze doneti.

DEVICA

Drage device vi se veoma cesto razocarate samo zbog toga sto previse verujete drugim ljudima. Vi poklanjate poverenje olako, a mnoge osobe to poverenje ne opravdaju. Nesto slicno vas ocekuje i danas posto ce vas jedna osoba do koje vam je stalo razocarati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2