Strelcu posao kvari vezu, Rak će se zauzeti za dragu osobu, pred Jarcem je sreća, ali i velika ljubomora…

Strelcu posao kvari vezu, Rak će se zauzeti za dragu osobu, pred Jarcem je sreća, ali i velika ljubomora…

23. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Dan kao i svaki drugi.Danas će sve biti po starom i nikakve promene vas ne očekuju. Dan će vam prolaziti mirno i bez ikakve nervoze. Ništa posebno se neće desitit, ali možda je tako i bolje. U poslednje vreme ste imali  mnogo stresa koji vas je kompletno iscrpio. Danas uživajte, jer ni to neće trajati večno. Poslovne obaveze vas uskoro ponovo očekuju.

 

BIK

Ova sreda vam neće doneti mnogo razloga da budete zadovoljni. Pratiće vas neuobičajena nervoza zbog privatnih problema koje nećete uspeti rešiti. Malo vam treba da budete zadovoljni, ali u poslednje vreme sve kao da se okrenulo protiv vas. Dolaze vam bolji dani.

 

BLIZANCI

Ozbiljno pristupate svojim poslovnim obavezama i to će vamdanas doneti jedan manji uspeh koji će vam doneti pohvale radnih kolega. Bićete mnogo zadovoljni sa sa sobom, i svoje oduševljenje nećete moći sakriti. U ljubavi vas očekuju manje nesuglasice sa partnerom.

 

RAK

Niste  osoba koja se petlja u tuđe probleme, ali danas to nećete moći zaobići. Danas ćete se zauzeti za jednu dragu osobu koja će vašu pomoć mnogo ceniti. Vi ste takva osoba, vi ne možete gledati kada se nekome nanosi neka nepravda.

 

LAV

Ne očekujte mnogo od današnjeg dana jer vama zvezde neće biti naklonjene. Naprotiv, danas vas očekuju problemi kako sa radnim kolegama tako i sa voljenom osobom. Svega će vam biti preko glave. Ovu sredu ćete hteti što pre zaboraviti.

 

DEVICA

Podršku koju očekujete od jedne drage osobe, danas nećete dobiti. Danas ćete biti mnogo razočarani i vama neće mnogo toga polaziti za rukom.  Ne očajavajte već potražite otvoren razgovor sa tom osobom. Pokušajte saznati šta se promenilo, a promenilo se je mnogo u poslednje vreme, samo što vi to niste primećivali.

 

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2