Lav je KRALJ, Ovan je NAJBOLJI, ali SAMO OVAJ znak je ANĐEO koji NIKOME NE ŽELI ZLO!

Lav je KRALJ, Ovan je NAJBOLJI, ali SAMO OVAJ znak je ANĐEO koji NIKOME NE ŽELI ZLO!

28. rujna 2023. 0 By Maja

Rak je anđeo od čoveka koji hoda zemljom. Osoba rođena u znaku raka će dušu da pokloni za ljude koje voli. Rak je prosto po prirodi dobar čovek. Ovaj znak ima toliko dobrog u sebi da se to retko može rečima opisati. Zlo je za njega nepoznate reč kada je on u pitanju. Ne zato što on ne zna šta znači kada mu drugi nanesu zlo, već što on to drugima nikada ne bi učinio. Njega su izdali njemu najdraži ljudi, ali rak je čovek koji se ne sveti. On je jedna velika duša kojoj osveta ne znači ništa. Njega mogu da povrede, on će to izdržati, ali za osvetom neće žudeti.

Život sve vrati kad tad, toga je rak uvek svestan. Njegove emocije i njegova dobrota su nenadmašivi. Mnogi bi da su kao on, ali njegovu narav niko ne može kopirati, Jedinstven je u mnogim stvarima. Njegov život sigurno nije uvek bajka, ali on zna da se bori sa životom. Hrabar je, bez obzira koliko puta padao, on će se uvek vratiti i početi iz početka. Ništa ga ne može slomiit, je rrak je znak koji voli život i on u njemu želi da uživa. Mnogi se samo bore za novac i  za materijalne stvari, ali ne rak. Njemu su druge stvari mnogo preće. Ljubav i podrška njegove porodice su za njega najveća sreća. Za njih se bori, za njih živi.

Rak je znak koji nikada neće misliti samo na svoje dobro. Uvek misli na ljude oko sebe, uvek pruža ruku pomoći kome god ona da zatreba.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2