SAMO OVAJ znak UME DA VOLI do bola,ali NJEGOVU LJUBAV NIJE LAKO DOBITI!

SAMO OVAJ znak UME DA VOLI do bola,ali NJEGOVU LJUBAV NIJE LAKO DOBITI!

4. srpnja 2023. 0 By Lala

Samo jedino on moze i zna voleti do bola, ali njegovu ljubav morate zaraditi!

 

VODOLIJA, znak koji se mnogo cemu razlikuje od drugih. Obicno trazimo slicnosti sa drugim znacima, a sa njime morate traziti razlicitosti. Samo ako nadjete razlicitosti sto vise, znacete koliko je drugaciji od drugih, a posebno na polju emocija.

Ovaj znak je vrlo neobicne lepote, jer ona nije samo lepota lica. Njena lepota je objedinjena u celo njeno bice koje krasi ona koja se ne vidi, ali ona lepota koja se prosto sluti. U  toj slutnji stoji njena lepota i vrednost, i njena harizma i magija kojom zraci

.Na nas utice kao suncev zrak, donoseci nam suncane i vedre trenutke. Zna  da nas razveseli toliko da nase suze tuge ,zameni suzama radosti i opet iz zameni suzama smeha. Ona je izvor emocija, ali nam daje vedro raspolozenje i energiju koja budi, a ne uspavljuje.

Energija jedne vodolija, vredna je svih para, jer ona zna da uveseljava. Ona je izvor tema koje su vedre i pune duha, a negativnu energiju i ljude koje je sire, izbegava. Tako bezeci od onih koji placu, koji samo kukaju po pitanju svoje sudbine, sresce nekoga.

Taj neko je vec isplakao svoje suze i svoje  boli vec zaledio u proslost. Neko poput vodolije mu treba da mu skrati muke i da mu popuni slobodno vreme.Takodje da odagna sve te negativne emocije iz napacene duse, da odu, da oteknu… A ona da ga napoji dobrom energijom, pozitivnim mislima i onim sto vodi boljem sutra.  A vase bolje sutra uvek je i u svako doba sa nekim ko je VODOLIJA, nebitno kojeg pola.

I muskarci i zene vodolije, vole podjednako , samo su male razlike medju njima u nekim principima kojih se drze.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2