SAMO OVAJ znak UME DA VOLI do bola, ali NJEGOVU LJUBAV NIJE LAKO DOBITI!

SAMO OVAJ znak UME DA VOLI do bola, ali NJEGOVU LJUBAV NIJE LAKO DOBITI!

25. lipnja 2020. 0 By Lala

Samo jedino on moze i zna voleti do bola, ali njegovu ljubav morate zaraditi!

 

VODOLIJA, znak koji se mnogo cemu razlikuje od drugih. Obicno trazimo slicnosti sa drugim znacima, a sa njime morate traziti razlicitosti. Samo ako nadjete razlicitosti sto vise, znacete koliko je drugaciji od drugih, a posebno na polju emocija.

Ovaj znak je vrlo neobicne lepote, jer ona nije samo lepota lica. Njena lepota je objedinjena u celo njeno bice koje krasi ona koja se ne vidi, ali ona lepota koja se prosto sluti. U  toj slutnji stoji njena lepota i vrednost, i njena harizma i magija kojom zraci

.Na nas utice kao suncev zrak, donoseci nam suncane i vedre trenutke. Zna  da nas razveseli toliko da nase suze tuge ,zameni suzama radosti i opet iz zameni suzama smeha. Ona je izvor emocija, ali nam daje vedro raspolozenje i energiju koja budi, a ne uspavljuje.

Energija jedne vodolija, vredna je svih para, jer ona zna da uveseljava. Ona je izvor tema koje su vedre i pune duha, a negativnu energiju i ljude koje je sire, izbegava. Tako bezeci od onih koji placu, koji samo kukaju po pitanju svoje sudbine, sresce nekoga.

Taj neko je vec isplakao svoje suze i svoje  boli vec zaledio u proslost. Neko poput vodolije mu treba da mu skrati muke i da mu popuni slobodno vreme.Takodje da odagna sve te negativne emocije iz napacene duse, da odu, da oteknu… A ona da ga napoji dobrom energijom, pozitivnim mislima i onim sto vodi boljem sutra.  A vase bolje sutra uvek je i u svako doba sa nekim ko je VODOLIJA, nebitno kojeg pola.

I muskarci i zene vodolije, vole podjednako , samo su male razlike medju njima u nekim principima kojih se drze.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2