VIDOVNJAK,  covek koji ima  SESTO CULO ili GENIJE, PRSTEN koji izaberes otkriva  KAKAV SI

VIDOVNJAK, covek koji ima SESTO CULO ili GENIJE, PRSTEN koji izaberes otkriva KAKAV SI

21. lipnja 2022. 0 By Lala

PRSTEN BROJ JEDAN:

Vi ste od onih koji govore da nije vazno sta osecate, nego ono sto jeste cinjenica. Vase cinjenice jasno govore da se oslanjate na sebe, i na svoje trenutno stanje. Vi ste od onih koji se oslanjaju na licne utiske, drzite se svoga misljenja,  i samo vladate prema njemu. Vi ste dobrica, pa znate da  da je dobrota osnovna osobina za zivot i suzivot. Vasu dobrotu cesto iskoristavaju i osetite cesto bolan trn u srcu. Vi ste neko koga drze po strani, pa ga koriste kada treba, a kada uzmu ono sto im treba, okrecu se u drugome pravcu.

Zasto dozvoljavate da budete u sluzbi drugih, a vama kako bude?

Pocnite postovati sebe i traziti nesto zauzvrat. Neka se i vama daju bar malo, jer ste se i vi davali celoga zivota. Postujete i volite celu svoju familiju, a retko se ko vas seca. Svi su se zabavili svojim poslom i svojom mukom, pa vas slabo i zovu. Retke su prilike kada vas neko od njih nazove, ali da ne treba neku vrstu pomoci ili usluge.

Mnogo puta vam je trebao poziv nekog od bliznjih, onda kada ste se osecali sami na svetu.Niste  imali rame za plakanje, a vi jeste svima okolo sebe.

Vi ste jedinka i zato se oslonite samo na sopstvene snage.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2