IZABERI simbol i saznaj sta ti donosi JULI- NOVAC, LJUBAV ili IZDAJU?

IZABERI simbol i saznaj sta ti donosi JULI- NOVAC, LJUBAV ili IZDAJU?

29. lipnja 2022. 0 By Lala

SIMBOL BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali simbol broj jedan,  ste se dvoumili izmedju simbola, ali to znaci da je vasa situacija neizvesna. Imate izvesnih problema ali su jos uvek pod kontrolom. Nekako, ali vrlo tesko jos nalazite balans tamo gde treba i gde mora. Ovaj vas zivot je pun obrta, nesigurnih i labavih trenutaka.

I onda kada su lepi trenutci, uvek se nesto nadje da vas remeti ili da pokvari trenutak.

Takodje i vase emotivno polje je  vrlo krizno i kriticno, jer se desavaju momenti koji bi mogli da ga pokvare do kraja. Vasa veza je pretrpela krizu i sada traje neka vrsta primirja.Koliko je to primirje znatno i cvrsto, jos nemate ni pretpostavku. Na zalost, partner se pravi da je dobar, a opet cini iste greske.

Kada je sa vama trazi neki izgovor,neki nacin takozvanoga primirja.Tvrdi da ce sve biti dobro, da mu date vremena i da  ne navaljujete da pricate o vasem problemu.  Medjutim kada vas nema, on i dalje salje poruke i praveci sastanke u vasem odsustvu, izlazi sa istim, zbog kojeg je i bio problem.

Vasa pruzena druga sansa, bice prokockana, i tu je kraj. Na zalost, juli vam donosi izdaju, ali je i to bolje na vreme. Bolje izdaja sada, nego jos duze vremena biti izigravan i varan sa nekim, i sa lazima uz sve to.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2