LJUBAVNI HOROSKOP za 27.jun:Ovan je mnogo  tvrdoglav,Biku ljubav cveta!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27.jun:Ovan je mnogo tvrdoglav,Biku ljubav cveta!

26. lipnja 2020. 0 By Lala

ŠKORPIJA

Vi ste zadovoljni sa svojim partnerom. Mnogi su vam pokušali nauditi, ali vi ste se izborili za svoju vezu. Poštovanje koje imate jedno za drugo niko ne može da uništi. Vama su zvijezde danas jako naklonjene. Odvojite vremena za partnera, i uživajte u zajedničkim trenucima.

 

STRIJELAC

Vaš ljubavni život će danas imati razna iskušenja. Sumnjate u partnerove osjećaje. Iako nemate razloga za to vi ne želite da popustite. Razgovor u dvoje bi mogao da napravi velike promijene, ukoliko vi to dozvolite, i ostavite vaš ponos po strani.

 

JARAC

Ovaj dan je kao stvoren za jedan otvoren razgovor. I vi vaš partner potiskujete svoja osjećanja. Pokušajte da saslušate njegove probleme. i pronađite razumijevanje kao što i vaš partner ima razumijevanje za vas. Vi ste željni ljubavi, ali vaš ponos vam stoji na putu ka sretnoj i uspješnoj vezi.

 

VODOLIJA

Za ljuba v ste spremni sve da učinite. Ali imate sumnje da bi vaš partner učinio isto za vas. Vi ste veliki optimista .

Danas je dan kada treba da pokažete svoja prava osjećanja, i da voljenoj  osobi otvoreno kažete šta vas muči u vašoj ljubavnoj vezi. Vaš partner će vas razumijeti.

 

RIBA

Emotivno  se mnogo trošite na kako bi udovoljili voljenoj osobi. Zaboravljate na sebe i svoje potrebe. Vaš partner je navikao da sve činite. Danas je dan perfektan za razgovor koji već dugo planirate. Skupite snage i otvoreno recite svom partneru šta vam smeta i kakve promijene od njega očekujete.

 

Stranice: 1 2