Vodolija će SILNO DA SE ZALJUBI, Rak da RASKINE, a evo zašto BLAGO ŠKORPIJAMA!

Vodolija će SILNO DA SE ZALJUBI, Rak da RASKINE, a evo zašto BLAGO ŠKORPIJAMA!

29. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Jul će za vas biti mesec u kojem ćete ostvariti savršene poslovne uspehe. Horoskop po ciganskim kartama vam pokazuje unapređenje na radnom mestu. Novačane dobitke također. Jedino u ljubavi vam neće ići sve kako ste zamišljali .Dok vam na poslu sledi unapređenje u ljubavi vas očekuje raskid sa partnerom. On je upoznao jednu osobu zbog koje će vas napustiti. Ne oklevajte, vi se svesvi svoje vrednosti, neko će jedva da dočeka da bude na vašoj strani.

 

BIK

Ciganske karte vam govore da ne donosite nagle poteze, posebno kada je ljubav u pitanju. Mnogo vam se dopada jedna osoba kojoj imate namaru priči i poveriti joj vaša osećanja koja prema njoj imate. Ali vaše srce bi moglo biti mnogo razočaran. Toj osobi nije stalo do veze sa vama, jer ona nema iskrene namere. Ako malo bolje obratite pažnju, videćete da vas pogledima prati jedna osoba koja je ludo zaljubljena u vas. Smo nije imala hrabrosti da vam priđe.

 

BLIZANCI

U mesecu julu vi ćete biti fokusirani samo na posao. Za privatni život nećete imati vremena, ali to vam neće smetati. izbegavate već duže vreme vašeg partnera, jer znate da vas očekuju nezgodni razgovori. Napravili ste neke greške i vaš partner  želi da porazgovara sa vama, ali vi se krijete iza svojih poslovnih obaveza. U mesecu julu bi bogo doći do raskida, jer vaš partner vaše ponašanje neće moći tolerisati.

 

RAK

Dosta vam je svega, i vaša svaka borba da sačuvate vašu vezu  je uzaludna.  Budimo iskreni vaš partner ne zaslužuje ljubav ckoju mu pružate. Mnogo je nezahvaln, i od vas se samo očekuje da ispunjavate njegove želje. Vi to sebi nećete više dozvoliti i vi u mesecu julu raskidate sa vašim partnerom. Što je dosta, dosta je.

 

LAV

U mesecu julu je voma bitno da ne donosite nikakve poslovne odluke. Sreća vam nije naklonjena, zato ne uzlazite u poslovne pregovore, i ne ulažite novac, jer to bi vas moglo skupo koštati.  Mogli bi ste napraviti grešku koja će vam premeniti život na gore. Vi ste uporni  i ponosni, ali ovaj put se morate malo suzdržati kako ne bi otišlo sve u propast za šta ste se tolike godene trudili.

 

DEVICA

Mesec jul će biti mesec pun odluka koje ćete morati da donesete. Bićete nervozni tokom celog meseca, ali budite svesni toga da će se vaš trud isplatiti. Na ljubavnom polju vas očekuju promene, koje ćete rado prihvatiti. Monotonija vlada u vašoj vezi, i vama će one dobro doći.

 

Nastavak na sledećoj stranici..

Stranice: 1 2