Vodoliji će ova sedmica ostati u LEPOM SEĆANJU, Jarca očekuje RAZOČARENJE koje će uUNIŠTITI sve u NJEMU..

Vodoliji će ova sedmica ostati u LEPOM SEĆANJU, Jarca očekuje RAZOČARENJE koje će uUNIŠTITI sve u NJEMU..

24. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Cela sedmica će vam biti po volji. Mnogo pozitivnih dešavanja vas očekuju na poslovnom polju. Spremni ste za nove poslovne pobede, i one neće izostati. Novčani dobitak je pred vama, ali vi ste njega iskreno zaslužili. Pored uspeha na poslovnom polju, mnoga lepa dešavanja vas očekuju na planu ljubavi. Voljena osoba ima jedno lepo iznenađenje za vas.

 

BIK

Predivna sedmica je pred vama u kojoj ćete vi ostvariti jedan poslovni cilj na kojem već dugo radite. Nećete znati za probleme, jer ova sedmica je vaša srećna sedmica. U ljubavi vas očekuju samo lepi trenutci sa voljenom osobom. Za probleme nećete znati, i vi ćete zaista uživati kao retko do sada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nećete biti zadovoljni sa dešavanjima tokom ove sedmice. Očekuju vas problemi na poslu, koji će mnogo utecati na vaš privatni život. Nervoza koja će vas pratiti samo će vam otežavati koncentraciju na poslovne obaveze kojih će u narednoj  sedmici biti mnogo. Pokušaje da se manje nervirate, jer će na kraju sve doći na svoje.

 

RAK

Pred vama je jedna vrlo interesantna sedmica koja će imati i uspone i padove. Prvo ćete doboti loše vesti po pitanju vašeg posla. Uporni ste i vama će poći za rukom da sve okrenete u svoju korist. Neće biti jednostavno, ali vi ćete uspeti da ostvarite što ste naumili. U ljubavi ne očekujte mnogo od voljene osobe, jer ste je mngo povredili. Pokušavate da se uverite  da je sve u redu, ali nije. Morate porazgovarati.

 

LAV

Pred vama je jedna veoma tešk i naporna sedmica koja će od vas zahtevati vaš maksimum. Mnogo poslovnih obaveza je pred vama koje ćete jedva uspeti da postignete. Na ljubavnom planu će vam voljena osoba priznati nešto, što će vas duboko razočarati.

 

DEVICA

Položaj planeta je savršen za vas u narednoj sedmici. Mnoga lepa dešavanja su pred vama, i vi ćete blistati od sreće. Jedan poslovni uspeh je pred vama koji će vam doneti manji novčani dobitak. U ljubavi se sve odvija onako kako ste to i zamislili. Nikakvi problemi, samo sreća je pred vama.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2