Većini znakova SLIJEDI ODMOR, a ko će se KAJATI ove NEDELJE?

Većini znakova SLIJEDI ODMOR, a ko će se KAJATI ove NEDELJE?

27. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Ova nedelja će biti mnogo emotivna za vas. Imate velika osjećanja prema jednoj osobi, ali nikao da skupite hrabrosti da joj to priznate. Danas  je idealan dan da je pozovete. Bićete iznenađeni koliko ta osoba isto osjeća prema vama. Nova ljubav bi vrlo lako mogla da se desi, ali vi morate napraviti prvi korak.

 

BIK

Danas odvojite svoje vrijeme samo za voljenu osobu. Zapustili ste vašu vezu, i to sve zbog poslovnih obaveza koje su vam postale preće od svega. Lijepo je što se trudite da nešto postignete, ali pri tome ne smijete zaboraviti na osobu koja vam je uvijek bila velika podrška. Sad ste vi njoj potrebni.

 

BLIZANCI

Teški dani su iza va. Mnogo vam znaći podrška jedne drage osobe koja je cijelo vrijeme bila uz vas. Morate znati da ta osoba iako vam je samo dobar prijatelj ima osjećanja  za vas. Ni vi niste protiv toga da se ljubav između vas desi, ali vas prati strah da bi sa vezom, pokvarili vaše prijatrljstvo.

 

RAK

Danas se posvetitie samo sebi, nemorate imati nikoga pored sebe da bi vi uživali. Mnogo ste radili poslednjih dana, i vama je odmor preko potreban. Ponekad je i samoća odlična opcija za odmaranje. Za malu promjenu posvetite se sebi  i svemu što vas čini sretnim.

 

LAV

Pred  vama je dan u kojem ćete morati donijeti neke odluke. Istina je da ste premoreni i da vam je svega preko glave, ali ono što se mora mora se. Igrate se sa osjećanjima dvije osobe, kojima je mnogo stalo do vas. Odlučite se koga želite, jer ovako nećete stići daleko.

 

DJEVICA

Imali ste velike planove za nedelju, ali te planove će vam pokvariti jedna osoba iz prošlosti. Njoj je mnogo stalo do vas i ona će pokucati na vaša vrata. Neće vam biti pravo što je došla jer vi tu osobu ne želite u svom životu. Radi se o vašem bivšem partneru, koji vas je ostavio kada vam je bio najpotrebniji. Sad želi pomirenje, ali vi ste krenuli dalje sa svojim životom.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2