Većini znakova SLIJEDI ODMOR, a ko će se KAJATI ove NEDELJE?

Većini znakova SLIJEDI ODMOR, a ko će se KAJATI ove NEDELJE?

27. lipnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Ova nedelja vam donosi mnogo vremena za razmišljanje. Mnogo toga se dešavalo zadnjih dana. Neke stvari ste izgovorili, i sad vam je žao zbog toga. Uvrijedili ste jednu divnu osobu do koje vam je mnogo stalo. Sad se kajete, ali ona vam te riječi dugo neće  moći oprostiti.

 

ŠKORPIJA

Žalite za izgubljenom ljubavi. Ne želite nikome to da priznate, ali istina je da vi tu osobu nikada niste preboljeli. Želite da je pozovete, ali se plašite njenje reakcije. Vi inače idete na sve ili ništa. Zašto čekati, pozovite je,bar ćete znati na čemu ste sa njom.

 

STRIJELAC

Ne žurite sa odlukama kada je vaš ljubavni život u pitanju. Imate sumnje u voljenu osobu,ali ipak ne naglite. Želite da raskinete i sve ostvaite iza sebe,ali voljenoj osobi ne pružate šansu da kaže šta ima. Vaš temperament bi vas mogao koštati mnogo boli. Stvari nisu crne onako, kako ih vi zamišljate.

 

JARAC

Ova nedelja vam donosi samo lijepe tenutke sa dragim ljudima. Nećete imati nikakvih problema, sve će se odvijati onak kako vi to želite. Nedelju iskoristite za predah, jer vas u narednoj semici očekuju mnoge obaveze.

 

VODOLIJA

Ova nedelja će vam biti radna. Ne zato što mora da bude, nego zato što ste vi tako odlučili. Neznate da stanete i da seodmorite kao svi ostali. Vi ste radoholičar koji ne miruje i kada mu se za to pruža prilika. Odvojite malo vremena za drage ljude.

 

RIBA

Pred vama je nedelja kakvu ste zaslužili. Mnogo odmora i druženja sa dragim osobama je pred vama. Uživajte u svakom trenutku, jer ste vi zaista zaslužili malo odmora. Previše obaveza je na vama, i vi ne želite da budete neodogovorni, ali danas mislite samo na sebe.

Stranice: 1 2