BLAGO NJEMU: Ovaj znak će imati MNOGO PARA  tokom slijedećeg mjeseca!

BLAGO NJEMU: Ovaj znak će imati MNOGO PARA tokom slijedećeg mjeseca!

28. lipnja 2020. 0 By Maja

 OVAN

Vaše finansije bi po mnogo čemu mogle biti bolje, ali vi ste osoba koja ne odustaje tako lako. Naredni mjesec vam donosi nove poslovne prilike koje će vam omogućiti bolju zaradu. Neće biti sve onako kako ste to zamišljali, ali vi ćete ipak biti zadovoljni. Polako ali sigurno koračate prema boljim rezultatima.

 

BIK

Vrlo je bitno da u narednom mjesecu ne donosite nagle odluke kada je vaš posao u pitanju. Mnogo toga vam nije po volji, ali morate pokazati strpljenje. Mjesec juli neće biti jednostavan za vas, ali vaše namjere da promijenite radno mjesto nisu pametna ideja. Posavjetujte se sa nekim ko ima više iskustva.

 

BLIZANCI

Vi kako dođete do novca tako ga i potrošite. Nije čudo što ne možete da sastavite kraj sa krajem, kada vaš teško zarađeni novac trošite na nebitne stvari. Možemo vam samo dati savjet da napravite listu sa stvarima koji su vam zaista bitini. Ne žurite da potrišite novac čim ga dobijete. U naredno mmjesecu ipak, neće  biti ništa drugačije, jer ste mnogo tvrdoglava osoba.

 

RAK

Blago vama u narednom mejesecu. Očekuje vas jedan veliki nočani dobitak, a te  velike pare će vam doći iz nasljedstva koje će vam odstaviti jedna osoba koju vi toliko i ne poznajete. Ali vi ste bili tu za nju kada su joj svi okrenuli leđa. Ona vam to nikada nije zaboravila i vama će prepisati veliko bogatstvo. Imali ste te velike planove sa vašim partnerom, uskoro ćete ih moći ostvariti.

 

LAV

Dobre vjesti dolaze i za lava.  Vama u julu stiže jedna poslovna ponuda iz inostranstava. Ta ponuda će vam promijeniti život, jer sa njom dolaze veliki novci. Bićete neodlučni iako znate da je to savršena prilika za vas.Koliko god sumnjali u ovaj posao ne smijete ga odbiti. Ovaj posao će vam donijeti veliki usprjeh.

 

DJEVICA

Bez obzira kolio se vi trudili da postignete što više na radnom mjestu, naredni mjesec će vam donijeti samo probleme. Vama će čak prijetiti otkaz, jer neke osobe vam rade nešto iza vaših leđa što bi vas moglo koštati vašeg radnog mjesta. Zauzmite se za sebe i pokušajte saznati šta se dešava.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2