Otkrivamo KOJI ZNAK će biti UHVAĆEN U PREVARI, a kome je NAJBOLJE DA SE VRATI STAROJ LJUBAVI.

Otkrivamo KOJI ZNAK će biti UHVAĆEN U PREVARI, a kome je NAJBOLJE DA SE VRATI STAROJ LJUBAVI.

28. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Ovog ljeta sve doalzi na svoje kada ste vi u pitanju. Mnogo loših situacija je iza vas, a posebno na poslovnom polju vam nije mnogo toga polazilo za rukom. U mjesecu julu vam mnogo toga polazi na bolje. Jedna poslovna ponuda mijenja sve, jer sa njom vam slijede veliki novci koji će vam dobro doći. Na ljubavnom polju ljeto donosi neka nova poznanstva koja će vas mnogo usrećiti.

 

BIK

Imate velike planove za ovo ljeto, ali ujedno imate i velike sumnje da li ćete uspjeti da ostvarite što ste zamislili. Vrijedna ste osoba koja se mnogo trudi da postigne što bolje poslovne rrezultate, i vaš trud će se isplatiti. Zamislili ste mnogo, i mnog ćete i postići uz malu pomoć dobrih prijatelja.

 

BLIZANCI

Ovo ljeto će biti puno uspona i padova. Neće vam sve polaziti za rukom, ali vi nećete odustati od onoga što ste sebi zacrtali. Na poslovnom polju vaša upornost će donijeti manje novčane dobitke sa kojima nećete biti posebno zadovoljni, ali vi ćete svakao težiti ka novoj poslovnoj poziciji. U ljubavii vas očekuje samo sreća i lijepi ljetni  dani sa voljenom osobom.

 

RAK

Moramo naglasiti da su  sretne zvijezde ovog ljeta na vašoj strani. Mnogo toga ćete postići. Mada će pred vama biti mnogo obaveza vi ćete ipak davati svoj maksimum kako bi uspjeli sve da riješite. Ovog ljeta vas očekuje i jedno poslovno putovanje koje će vam donijeti nove poslovne uspjehe. U ljubavi vam cvjetaju ruže ako rijetko do sada.

 

LAV

Ovog ljeta vas očekuku veliki problemi na ljubavnom polju. Jedan ljetni flert će postati mnogo više, i za to će vaš partner saznati. Uzalud vam svi izgovori jer će vaš partner zanti sve šta se desilo. Ova prevara će vas koštati mnogo, i vaša veza ovog ljeta dolazi kraju. S vremenom ćete shvatiti da ste napravili veliku grešku, ali će biti kasno za kajanje.

 

DJEVICA

Ovo ljeto vam donosi velike poslovne uspjehe. Nećete imati mnogo vremena za odmaranje, ali vi ćet to rado uzeti u obzir. Vaša novčana situacija je teška, i vi nećete htjeti propustiti priliku za dobru novčanu zaradu. Mnogo toga će se promijeniti ovog ljeta, ali te promijene će vam biti od velike koristi.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2