Ovan će TOKOM JULA UŽIVATI,Biku slijedi LJUBAV, Rak u obavezama….

Ovan će TOKOM JULA UŽIVATI,Biku slijedi LJUBAV, Rak u obavezama….

1. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Zaželjeli ste se odmora. Mnogo radite i vaše obaveze nikako da uskladite sa slobodnim vremenom. U mjescu julu vi ćete samo uživati,jer pred vama neće biti nikakvih obaveza. Vrijeme je na vašoj strani, i vi možete da uživate sa dragim ljudima ili sami, kako god vi ćete pronaći vrijeme za odmor koji vam je toliko potreban. Uživajte punim plučima i ostavite brige u stranu.

 

BIK

Malo ste se poslijednje vrijeme  distancirali od ljubavi. Neke stvari su vam bile preće i to je u redu. Ipak u mjesecu julu vas očekuje velika ljubavna sreća. Jedno divno poznanstvo će prerasti u ljubav koja će vam promijeniti pogled na neke stvari. Juli vam donosi samo lijepe zajedničke trenutke ukojima ćete uživati kao rijetko do sada.

 

BLIZANCI

Ono što će vama biti mnogo bitno je činjenica da ćete napokon imati vremena da se posvetite dragim ljudima. Bili se mnogo odsutni zbog poslovnih obaveza, u julu ćete uživati u društvu dragih ljudi. Potrebna vam je pozitivna energija, jer ste umorni od svega. U julu ćete pronaći mir i opuštanje koji su vam potrebni.

 

RAK

Mada će pred vama biti mnogo obaveza, vi ćete ipak pronaći vremena da uživate u društvu voljene osobe. Vas prati sreća u mjesecu julu, ali i manja nervoza jer ćete htjeti sve da postignete na vrijeme. Neće vam uvijek polaziti za rukom, ipak vi ćete u julu imati sreće jer će voljena osoba pronaći način da vas oraspoloži.

 

LAV

Mjesec juli u vašu svakodnevnicu donosi neke promjene koje će vam se  mnogo dopasti. Na poslovnom polju dolazi do promjena koje će ići u vašu korist. Činjenica je da će pred vama biti mnogo obaveza, ali novčani dobitak koji slijeduje će vam dobro doći. Manje nsuglasice sa voljenom osobom vas očekuju, ali i to ćete riješiti u svoju korist.

 

DJEVICA

Vas posebno na ljubavnom polju očekuje velika sreća. Jedna osoba je ludo zaljubljena u vas, i to će vam i priznati. Već dugo osjećate nešto prema njoj, ali niste imali hrabrosti da joj to kažete. Za to nema potrebe, jer ona će vama otvoriti svoje srce. Juli je u znaku ljubavi za sve pripadnike ovog zodijaka.

 

Nastavak na slijedećoj stranici..

Stranice: 1 2