PROZOR KOJI IZABERES  otkriva TVOJU  SUDBINU do kraja godine! Jedan je ZNAK velikih PROMENA!

PROZOR KOJI IZABERES otkriva TVOJU SUDBINU do kraja godine! Jedan je ZNAK velikih PROMENA!

28. lipnja 2020. 0 By Lala

PROZOR BROJ JEDAN:

Kod vas se nista znatno nece menjati, vama koji ste izabrali prozor broj jedan.

Vas kolosek je ustaljen i tu nema nesto da se menja, nego se samo nadovezuju svakodnevne obaveze.

Dogadjaji ce ici kontinuirano sada , kada ste se izborili u poteri za radnim mestom. Vas ocekuju novi zadaci, i to sve jedan po jedan. Sada ste na ispitu i vrednog rada i sposobnosti, jer mora da se dokazujete da ste spremni da  ocuvate radno mesto.

Neko vam je malo i pomogao, pa cete se osecati duznikom. A uz sve to morate da opravdate i necije ukazano poverenje i dokazete svoje postenje. Samo postenim i marljivim radom mozete da ga opravdate.

Osim onoga sto ide u kontinuitetu svakoga dana, vi cete ici na kraci put.  Zelite da odete na odmor koji se podrazumeva. Leto ce vam biti dosta tesko, ali cete izgurati nekako. Dokazacete se i opravdati sebe.

Jesen vam donosi nove radne zadatke i kolegu, takodje novoga. Doci ce do sitnih promena, ali cete morati tesno saradjivati, kako biste zavrsili zapoceto.  Bice i novi projekat  u zacetku, pa cete se morati i van radnoga vremena sastati vise puta radi konsultacija.

To ce biti i nacin da se upoznate, da odmerite snage i umesto da budete suparnici, vi cete postati tandem. Neki ozbiljni poslovi ce uticati da budete vise sati zajedno, pa cete se zbliziti.

Osim snage, ukrsticete i poglede, pa cete se nesvesno i zaljubiti. U vasem slucaju, lepo i korisno, bice duplo dobijena korist za firmu i za vas licno: Kao kolege na poslu i kao emotivni par, funkcionisacete odlicno!

Rezultat vase veze i poslovne saradnje, bice vidljiv svima oko Novogodisnjih praznika, kada cete ozvaniciti svoju ljubav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2