LJUBAVNI HOROSKOP   za 30.jun: Vreme je da  neko PREDJE PREKO PONOSA

LJUBAVNI HOROSKOP za 30.jun: Vreme je da neko PREDJE PREKO PONOSA

29. lipnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Imajte na umu da mnoge stvari mozete da promenite samo ako budete manje ponosni.Dakle, tokom danasnjeg dana  treba da  razmislite  da li ste fer prema vasoj voljenoj osobi,odnosnom   treba da ucinite i nemoguce kako bi ona bila pored vas ako sada nije.

 

BIK

Mozda cete tokom danasnjeg dana pozeleti necije drustvo.Mozda cete biti usamljeni i razocarani,ali priznali vi to ili ne,vi ste za to najvise krivi.Jer,nazalost,nikad niste naucili da cenite ljubav jedne osobe sve dok ona nije  otisla iz vaseg zivota.

 

BLIZANCI

Ovo ce za vas biti jedan potpuno obican dan.Nece biti bas nikakvih promena sto se ljubavi tice,i zato je nas savet da se danas ipak posvetite poslu,a da ljubav ostane u drugom planu.Tako cete sasvim sigurno izbeci razocarenja.

 

  RAK

Nedostaje vam jedan ovan,i iako dajete bas sve od sebe da ga zaboravite i da krenete dalje,to nije nimalo lako. On je prosto vasa srecna karta i vi ne mozete da se pomirite sa tim da postoji mogucnost da ga izgubite iako je cinjenica da on prema vama ne oseca isto.

 

LAV

Miran dan je pred lavovima. Zapravo cete moci da se posvetite sebi za promenu,da ispunite sebi neke zelje i da  prosto mislite kako da ugodite sebi. Hteli vi to da priznate ili ne,cinjenica jen da ste zapostavili svoje potrebe zarad osobe koja toga bas i nije vredna.

 

DEVICA

Vi cete danas zeleti mnogo vise nego sto je vasa voljena osoba u stanju da vam pruzi.Iskreno je volite,iskreno vam je stalo do nje  i sebe pravdate time ali imajte na umu da nemate prava da od nje trazite nesto sto vi njoj niste u stanju da pruzite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2