Vagu će zaboleti ISTINA, Raka očekuje divno IZNENAĐENJE, a Riba mora da se pomiri sa SUDBINOM…

Vagu će zaboleti ISTINA, Raka očekuje divno IZNENAĐENJE, a Riba mora da se pomiri sa SUDBINOM…

1. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Nemate potrebe da bežite od svojih osećanja. Ono što osećate prema jednoj vodoliji treba da joj kažete. Ludi ste za njom ali nemate hrabrosti da to i priznate. Vas više muči strah da vas ne odbije, ali ni sami niste svesni koliko grešite u tome. Nova ljubav je pred vama, ne dozvolite da je propustite.

 

BIK

U ovom periodu vas očekuju samo problemi sa voljenom osobom. Ma koliko se vi trudili da sve dovedete u red, vaš partner kao u inat ne želi da čuje vaše predloge koji bi poboljšali vašu vezu. Imate dobre namere, al ivam je potrebno mnogo strpljenja da uverite svog partnera da je zaista tako.

 

BLIZANCI

Ne očekuju vas nikakve posebne promene na polju ljubavi. Istina, one vam trenutno nisu ni potrebne jer ste vi upravo uspeli da neke probleme dovedete u red. Sa voljenom osobom sve ponovo funkcioniše kao pre, i vaša ljubavna hemija je na zavidnom nivou.

 

RAK

Mnogo ste osetljivi kada je vaša voljena osoba u pitanju. I ako ponekad delujete hladno, samo vi znate koliko vam ta osoba znači. U ovom periodu vi ćete osetiti da vaš partner to itekako ume da ceni. Jedno divno iznenađenje je pred vama, a sve zahvaljujući voljenom biću.

 

LAV

Jedna osoba uporno pokušava da skrene vašu pažnju na sebe, ali vi to ignorišete. Ne želite da ulazite u novu vezu, jer je prošla ostavila velike rane na vašem srcu. Vi ipak morate da gledate napred. Ova osoba imaiskrena osećanja prema vama, pružite joj priliku da vas upozna. Možda i vi promenite svoje mišljenje.

 

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete vi samo uživati sa voljenom osobom. Velika ljubavna sreća je pred vama, ali vi ste na tome dugo radili. Izborili ste se za svoju ljubav, i sada uživajte. Zlih jezika je bilo i biće, ali to ne treba da vas zamara. Vi ste srećni , i to slobodno mogu svi da znaju.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2