Vagu će zaboleti ISTINA, Raka očekuje divno IZNENAĐENJE, a Riba mora da se pomiri sa SUDBINOM…

Vagu će zaboleti ISTINA, Raka očekuje divno IZNENAĐENJE, a Riba mora da se pomiri sa SUDBINOM…

30. lipnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Dolazi vreme u kojem morate da donesete važne odluke kada je vaša veza u piitanju. Imate neke sumnje u voljenu osobu, i taj osećaj vas ne vara. Skupite hrabrosti i zahtevajte istinu od voljene osobe. Možda će vas istina zaboleti, ali vi niste osoba koja se teši lažima.

 

ŠKORPIJA

U ljubavi ste vi osoba koja ume da preuzme inicijativu kada dolazi do problema. Ipak, ne dozvolite da svi problemi padnu na vaša pleća. Vaš partner itekako ume da se zauzme za sebe, zašto se onda ne zauzima i za vas. Previše ste dozvolili da se neko igra sa vašim osećanjima, to morate promeniti za svoje dobro.

 

STRELAC

Sve dok ignorišete osećanja jedne ribe, vi nećete znati šta sve lepo  može da vam se desi. Ona ima iskrena osećanja prema vama, ali vi imate neke sumnje. Mnogo ste vezani za prošlost i vašeg bivšeg partnera. Krenite napred i pružite pravoj ljubavi jednu šansu.

 

JARAC

Jedno veliko razočarenje vas očekuje u ovom periodu. Imate neke sumnje u voljenu osobu, ali ne želite da povredite njena osećanja. Čutite, ali to vam neće doneti ništa dobro. Saznaćete istinu koju ste iskreno zaslužili, jer i vi ste uvek iskreni prema voljenoj osobi. Bićete razočarani, ali imaćete i razumevanja za neke postupke vašeg partnera.

 

VODOLIJA

Previše ste se povukli i vaš partner to primeti. Želite vezu kao što je nekada bila, ali se ne trudite mnogo da nešto promenite. Za uspešnu vezu je potrebno dvoje, i sve dok se vi povlačite to neće funkcionisati. Budite iskreni prema voljenoj osobi, jer samo tako ćete uspeti da vratite poverenje i ljubav kao na početku.

 

RIBA

Vama je za sreću potrebno tako malo, ali i to malo sreće vas u poslednje vreme zaobilazi. U ljubavi vam ne polazi za rukom da osvojite osobu do koje vam je stalo. Budite svesni da to ima svoje razloge, jer osoba u koju ste vi zaljubljeni je zauzeta i srećna u svojoj vezi.

Stranice: 1 2